vineri, februarie 27, 2009

Melodiile copilariei noastre

In mod sigur va amintiti de celebrele melodii ale celor de la Andre, Candy, 3SE, Valahia, Animal X, Bosquito si lista poate continua. Chiar daca acum am crescut, am invatat mai multe despre muzica [sau nu..?!] si avem alte preferinte, acestea raman melodiile cu care am copilarit. Am crescut fredonand "Lasa-ma papa la mare", "Am sa las grijile acasa", "Vara asta fac tot ce-mi trece prin cap"....

Dar oare mai asculta cineva melodiile astea sau ne este pur si simplu prea rusine sa recunoastem ca ne-au placut macar atunci cand erau "pe val"?

La o simpla cautare pe youtube, te cuprinde, fara sa vrei, o stare de melancolie. "Amintirile ma chinuiesc//Amintirile ma rascolesc" :)) Si parca ne intoarcem, fie si pentru cateva clipe, in timp. Parca suntem din nou in clasele primare si retraim sentimentul acela inexplicabil de fericire pe care il aveam atunci cand urmaream pe Atomic Tv clipurile trupelor preferate sau cand mergeam vara la mare si eram in stare sa le promitem orice parintilor, numai sa ne duca la concertele de pe plaja, sa ne putem vedea "idolii", sa le facem poze si sa aratam ca orele in care exersam miscarile lor in oglinda n-au fost in zadar.

Dar timpul a trecut, noi am crescut, trupele care ne placeau atat de mult s-au destramat si n-au mai ramas decat amintirile, posterele si CD-urile din acea perioada, pe care in mod sigur s-a pus praful.

luni, februarie 23, 2009

Cupa Liceelor la Street Dance 2009

Voteaza liceul favorit in Cupa Liceelor!

Cupa Liceelor la Street Dance 2009 este cel mai asteptat concurs intre licee si cel mai popular eveniment de street dance din Romania! Competitia se desfasoara la nivel national in 10 judete. Toate detaliile legate de CUPA LICEELOR LA STREET DANCE 2009 se afla pe site-ul organizatorului: www.3cevents.ro.

Aici puteti vota liceul preferat, care va castiga premiul de popularitate si va primi premii din partea sponsorilor. Multa bafta, Mishu!! http://www.3cevents.ro/index.php?p=cupa-liceelor&action=vote

duminică, februarie 22, 2009

A doua zapada

a nins din nou joi.a doua oara semestrul acesta.si a nins bineeee de tot.toata lumea a iesit afara in pauza,fiecare cu cate-o idee: ori pentru a da cu bulgari in cine stie cine(mai ales in fete), ori pentru a scrie ceva pe teren,cu ajutorul zapezii depuse. dar,bucuria de a scrie un lucru "frumos" pe terenul de sport, le-a fost spulberata imediat, colegilor nostrii draguti de la 9G, cand le-am spus ca nu sunt singurii care au avut idei "geniale" si ca injuratura lor nu va fi unica, deoarece, alti colegi de-ai lor au avut aceeasi idee (pe care de altfel au pus-o in practica), acum cativa ani.si mai rau, dovada este chiar pe site-ul liceului.

poate cu acest post vom afla si istoria acelei poze supeeerbe.:>

voua,cum vi s-a parut ziua de joi? ati iesit in curte si v-ati primit bulgari in frunte, ureche si-alte parti, sau ati stat in scoala, incercand sa va aparati?

vineri, februarie 20, 2009

Ziaru' Mishu

Ziaru Mishu’ se relansează! Ziarul va mai apărea în formula veche de încă două ori, apoi îl vom relansa! Dacă sunteți interesați să colaborați cu articole sau să faceți parte din redacție contactați-ne la adresa de e-mail ziarumishu@gmail.com sau dati add pe Y!Messenger la avsdm932004.


Vă așteptăm articolele și ideile!

marți, februarie 17, 2009

eLearning si meseriile viitorului

Vineri, in amfiteatru, a avut loc o prezentare a celor de la Siveco, despre eLearning, meseriile viitorului, de fapt, despre viitorul generatiei de tineri din zilele noastre.
Cei de la Siveco -Soft care conteaza-, sunt unii din cei mai importanti furnizori si integratori de solutii EAS, eLearning, eHealth, eBusinsess si altele...
Si vineri, au venit la noi la liceu si au tinut o prezentare despre toate aceste lucruri, in amfiteatru. Nu sunt eu foarte pasionata de eLearning si alte chestii de genul, dar am ramas placut impresionata de tot ceea ce au prezentat ei. Din prezentarea lor am descoperit cateva meserii ale viitorului si am vorbit despre meserii care, credem noi, tinerii, ca vor fi uitate. Intr-un viitor secol al tehnologiei foarte avansate, vom circula cu masini ce vor functiona cu apa si nu cu benzina, vom gasi noi tratamente pentru boli si virusi si multe alte lucruri. It was very interesting. Chiar merita vazuta prezentarea, aveai ce invata.

vineri, februarie 13, 2009

Valentine's Day in Mishu

Precizez de la bun inceput ca nu intentionez sa insir povestea Sfantului Valentin sau sa spun despre cum aceasta sarbatoare mai ca a ajuns sa inlocuiasta traditionalul Dragobete.
Ma rezum la a comenta prima mea zi a indragostitilor in Mishu. Ar fi inutil sa povestesc despre magicile cutii mov care pur si simplu au fost ticsite de biletele de dragoste, chiar daca unele (sau chiar majoritatea?) au fost scrise in gluma. Totusi, ideea celor de la 10E mi-a placut. Si, in mod sigur, nu numai mie. Biletelele acelea au fost, cu siguranta, principalul subiect de discutie intre elevi.
In concluzie, Happy Valentine's Day tuturor!
 
footer