sâmbătă, octombrie 23, 2010

1, 2, 3, siiiiiiiiii VOT!


'Seara, tovarasi!

Poate v-ati izbit si voi de puzderia de afise electorale lipite prin liceu si poate unii dintre voi ati si votat. Daaaaar pentru toti cei care inca au ramas nelamuriti o sa iau povestea de la inceput.
Povestioara noastra incepe cu cei patru candidati, Cosmin Bolocan 11D, Sabina Aionisei 10I, Kelsey R. 10B si Ioana Breahna 10B, care au concurat pentru postul de Presedinte al Consiliului Scolar al Elevilor. Pentru cei care habar nu au ce face o asemenea persoana veti afla chiar acum.
Presedintele are obligatia de a reprezenta si de a apara interesele elevilor, ameliorand conflictele dintre elevi, parinti, profesori si directiunea scolii.
Unde il vom gasi? In liceu sau intr-o adunare municipala/nationala in calitate de reprezentat al liceului.
La ce e bun? Problem solving. ;) duhhh


sâmbătă, octombrie 16, 2010

Concert VITA DE VIE!!! (VDV)

Helllou, lumeeee!

Mda, ştiu, nu am mai scris de o groaza de timp, însă m-am gândit să scriu acum, despre concertul celor de la VDV, la care am fost aseară.[yay!]

Pentru cei care nu ştiu/nu au ştiut şi ar fi vrut să meargă la concert [:(], aseară în "E varză", un fel de pub de pe Calea Moşilor, a avut loc acest superconcert al celor de la Viţa de Vie. Deşi iniţial (Adi Despot ne-a zis asta) eram aşteptaţi în număr de 150, am fost 600 de persoane, inghesuiţi într-o...curte foarte foarte micuţă, dar în ciuda numărului mare de oameni şi al spaţiului foarte mic, cred că toată lumea s-a distrat de minune, mai ales băieţii care au făcut pogo pe aproximativ fiecare melodie :D
S-au cântat piese de pe noul album, "Fetish", piese vechi dar înca cerute la fiecare concert al trupei, cum ar fi "Varză" şi "Basul şi cu toba mare", s-au cântat şi melodii mult mai vechi, de prin 1997 si chiar 2000, cum ar fi "Ozosep" şi "Beat mort", oricum, într-un cuvânt, a fost GENIAL!

Sperăm să mai fie astfel de concerte, iar pentru cei care nu aţi fost, vă spun, mare mare păcat, pentru că a fost un super concert!


"La orice discotecă de la sat, oraş sau mare, e musai sa se-audă tare, BASUL ŞI CU TOBA MARE!"

vineri, octombrie 01, 2010

Guvernul Elevilor are oameni noi în componență!

Buna seara, In urma alegerilor de ieri, noii membri ai Guvernului Elevilor sunt:
  • Alexandra 9B
  • Daniel 9B
  • Cristina 9C
  • Teodor 10A
  • Mihai 10H
  • Andreea 11A
Multumim tuturor celor care au candidat. Chiar daca nu ati fost alesi ca membri in GE, ideile si proiectele voastre pot fi realizate.

O seara placuta,
Sabina Raducan
 
footer