joi, iulie 09, 2009

First meeting

Dupa un sir de indelungi conversatii pe diferite forumuri si site-uri, in sfarsit azi am reusit sa organizam o intalnire cu bobocii.Ne-am intalnit,deci, in fata frumosului nostru liceu, si, dupa ce ne-am adunat vreo 50 si ceva de oameni,cu pofta de ras si distractie, am hotarat sa mergem in Cismigiu. Desi ne claxonau soferii la trecere pentru ca treceam ca un card, si desi lumea se uita la noi ca la niste ciudati si ne intreba de unde venim, noi spuneam cu mandrie, CNMV.

Vazand ca,dupa ce am ajuns acasa, toti bobocii aveau pe la status: " ce zi super!", "azi a fost super marfa!" sau "ce zi genialaa!", am hotarat sa va impartasesc si voua bucuria lor, asa ca va voi arata cateva poze si va voi prezenta parerile lor:

Andrei: Salutare, numele meu e Andrei, noul dovlecar in Mishu.Ma simt implinit ca am ales acest colegiu.Azi la intalnirea din fata colegiului totul mi s-a parut ciudat...Eram micut, chiar ma simteam boboc. Pe masura ce inaintam spre destinatie, parcul Cismigiu, mi-am facut noi prieteni. In parc a inceput "initierea bobocilor", mi-am facut prieten aproape pe toata lumea de acolo, am schimbat id-uri, am ras, am povestit, chiar si despre viitor am vorbit... Cei mari sunt chiar de treaba si vreau sa le multumesc cu acest prilej ca au venit sa ne "conduca". Boboc rulz...Mishu.

Dudaaa: Ziua de azi mi s-a parut chiar foarte tare. M-am distrat, am cunoscut o gramada de lume de treaba. Mi-a placut faptul ca am reusit sa ne strangem atat de multi si ca am reusit sa socializam cat de cat. Nu mi-a placut ca ... cel putin la inceput am cam stat pe grupulete, fiecare cu cine cunoaste and stuff. In rest...chiar m-am simtit bine. Si pe langa asta, am descoperit cateva persoane care stau aproape de mine, ceea ce e genial.

Tinkerbell : Azi a fost foare tare. Colegii sunt foarte marfa si sincer au venit mai multi elevi din liceu decat ma asteptam. Cea mai tare faza a zilei dupa mine a fost aia cu cercul lui Bivolaru in Cismigiu. Finalul a fost un fel de apogeum cu Mcdonald-ul si Kfc-ul.

Korry: Ziua de azi?Pff...putin spus geniala:cei mai tari colegi, mai ales cand vine vorba de distractie. Iar ex-bobocii:plini de sfaturi bune. Nu stiu, cel putin retin ultimul sfat al lui Zuzu:nu stati pe grupulete.Nu de alta, dar a spus ca ne bate.Sa continuam:poze,alea alea,intr-un singur cuv,de fapt sunt mai multe cuvinte:CEA MAI FRUMOASA ZI!

Diana: well...mi-a placut sa vad ca cei din a10a sunt foarte uniti si bine dispusi, incantati de a ura bun venit bobocilor si ca au fost naturali si au spus lucrurile exact asa cum sunt, cu toate ca unii pareau mai speriati asa.

Lavinia:pai mi-a placut ziua de azi. cand am vazut atata lume am zis: wow,eu de ce nu cunosc pe nimeni?! insa apoi a inceput treaba cu : "buna sunt x. mate info/stiinte?" Mi-au placut soferii care se uitau la noi , cata turma de oameni suntem si se intrebau stupefiati: "bai nu se mai termina?!". Si colegii sunt de treaba, cu toti ai ce vorbi, ce impartasii cu ei...si abia astept sa inceapa liceul.

Veronica: A fost o zi impresionant de placuta. Toti bobocii sunt de treaba si voi, cei de a10a,la fel. Sincer, as repeta experienta.

Zuzu: In primul rand m-am mirat cand am vazut ca ne strangeam din ce in ce mai multi, pe minut ce trecea. Sincer nu ma asteptam la mai mult de 10-15 persoane. Ne-a luat cam mult sa ajungem in Cismigiu si mai ales sa gasim un loc unde sa stam toti. Dar a fost bine. Mi-au placut bobocii pentru ca au fost deschisi si am reusit sa comunicam chiar foarte bine. Sper sa repetam experienta cat mai curand. Si daca azi am reusit sa ne strangem 53, data viitoare poate reusim sa fim 100.

Si-alta data Si-alta data O s-o facem Si mai si mai lata!


[Si urmeaza si pozele,cand facem rost de ele]

12 comentarii:

Muffin-ALICEY spunea...

Si eu tot n-am facut rost nici macar de jumate din iduri. :)))))))))))

A fost genial. Sigur vin mai multi next time.

Andrei spunea...

Cred ca vorbest in numele tuturor bobocilor cand zic ca mai vremo intalnire..chiar ne-a plakut de voi.Nu ma asteptam sa am primu tex.Va multumesc din suflet!!!

Bogdan^^ spunea...

Bogdan: Hehe a fost o zi foarte ok.. chiar nu ma asteptam sa iasa asa de bine .. oricum apreciez initiva celor de a 10-a si sper sa se mai organizeze si alte chestii de genu..Dupa cate am vazut toti sunt de treaba si cei de a 10-a.. Pot sa zic ca m-am acomodat relativ usor.. In fine sper sa ne revedem cat de curand.

zuzu spunea...

Noi va multumim ca ati venit in numar asa mare. Chiar ma bucur ca v-a placut.

Sir Morcov spunea...

Anunta-ma si pe mine la urmatorul meeting :D...sunt curios sa vad bobocii >:)

zuzu spunea...

O sa scriem aici. :)

Dragos spunea...

merge sa spui si pe mess :P..

PS: astept sa puneti pozele

Noa spunea...

nu am fost la prima intalnire, asa ca daca ati putea urmatoarea cat de curand, chiar regret ca am ratat-o pe ultima:D
si sunt convinsa ca o sa fim mai multi data viitoare.

zuzu spunea...

@Dragos: O sa scriu si la status. Dar nu sunt sigura daca te am in lista. :)

@Pixulina: Si eu sper sa fim mai multi.

Nana spunea...

da :P si mie imi pare rau ca nu am putut veni la prima :) sper ca urmatoarea sa fei cat de curand :D

Emanuela spunea...

Frumos ca v-ati intalnit. Si mai ales ca voi astia mai mari i-ati initiat un pic, noi n-am avut parte de asa ceva. Cand eram eu in a 9a Tepelea le-a zis celor de a 12a sa nu ne sperie prea tare :)) Different times, though. Asta se intampla acum 6 ani :))

sidolc spunea...

Emanuela Agent? :))) ce dragut ....spune-le de profu de geogra :))

 
footer