joi, decembrie 31, 2009

La Multi Ani!!!

"Lovite-ar trenul fericirii


Trăsni-te-ar fulgerul iubirii,


Să-ţi cadă în cap un sac cu bani


Şi un bilet cu La mulţi ani!"





Noi, echipa minunată şi drăguţă "La Mishu", vă urăm un An Nou mult mai bun, care să vă aducă fericire, distracţie, note bune şi pofta de viaţă. De asemenea, va dorim vizionări tri-săptămânale pe blog şiiiii să faceţi cât mai multe năzbâtii ca să avem noi ce scrie si voi de ce rade. :P


Acestea fiind spuse, cred ca am acoperit tot ce-am vrut sa spuneeeeeem. Beţi, râdeţi, distraţi-vă, destrăbalaţi-vă şi să nu mai auzim de voi pana luni!


P.S: Să nu uitaţi să mâncaţi peşte pentru noroc şi să aveţi mărunţei în buzunar ca să vă meargă bine contul tot anul!


Lav,


Echipa


BOC, BOC, BOC la uşa ta!


Vreau să îţi urez ceva!


Îţi doresc să fii NĂSTASE! Să ai minim patru case,


Îţi doresc să fii VIDEANU! Ca să vinzi borduri tot anu',


Să fii mai isteţ ca GEOANĂ!Şi la bani peste PRIGOANĂ!


Să bei ţuică doar cu toiu! Ca nea NICU VĂCĂROIU!


Asta am avut de spus. La mulţi ani, paharul sus!"


sâmbătă, decembrie 19, 2009

CONCURS!

vineri, decembrie 18, 2009

Versiunea 1.1

Daca tot vin sarbatorile de iarna, colegii mi-au propus sa devenim si noi mai "in tema" si sa ii oferim blog-ului un alt aspect.
Asadar, am placerea sa va prezint Versiunea 1.1 a blog-ului nostru :P.

Sper sa va placa :D

Ideile si comentariile sunt binevenite, atata timp cat le veti exprima intr-un limbaj decent :)

luni, decembrie 14, 2009

Concert Ştefan Banică Jr.

Anul acesta am apucat şi eu să ajung la unul din concertele cu care Ştefan Banică Jr. ne-a obişnuit de ceva ani.

Nici nu ştiu cum să incep. Sunt recent întoarsă acasă si înca îmi sună, undeva pe fundal, Toata lumea dansează, Toata lumea se distrează! Şi chiar aşa a fost. După sfârşitul de oră academic, în care toată lumea parcă uitase de ce a venit şi toţi ochii erau îndreptaţi spre Andreea Marin Bănică, începem în forţă cu Ăsta-s eu! Continuăm alternând genurile muzicale, de la rock & roll la colinde de Craciun, ne este prezentată trupa, noul album, mai o bâlbă, mai o glumă şi tot aşa.

Unul dintre momentele bune de ţinut minte ale spectacolului a fost duetul cu Laurenţiu Cazan. După ce au interpretat câte o melodie din repertoriul fiecărui artist, cei doi ne-au încântat cu hitul Have you ever really loved a woman?.

Încet, dar sigur, ne apropiem de final. Publicul cântă Doar odată-i Crăciunul, apoi se impune vedeta serii, rock & roll-ul. Extaz, nebunie, urări de Sărbători şi...stop joc? Final? Nu, publicul nu renunţă. În aplauze furtunoase, Ştefan Banică Jr. revine pe scenă si interpretează încă trei piese. Lumea se inghesuie spre ieşire, comentând. Unii se mirau de energia de care a dat dovada artistul, de baletul de la Dansez pentru tine, altii se plângeau de prea mult zgomot, de irositea talentului cântăreţului cu melodii din seria Tanţa şi Veta, de cât a dansat Andreea Marin Bănică, de cât de cuminte a fost fetiţa lor, ca astăzi împlineşte 2 ani, barfe, barfe, barfe.

Mie personal mi-a plăcut. Nu ştiu dacă voi reveni şi anul viitor, dar nu regret ca mi-am irosit câteva ore astfel.

Dintre voi, a mai fost careva in vreuna din cele cinci seri? Sau poate anii trecuţi? Ce amintiri legate de acest eveniment păstraţi?

duminică, decembrie 13, 2009

Whooo hoooooo!!!!!!

Ca sa ma tin de titlu, vreau sa va anunt ca pozele pentru concurs au sosit!!! In curand le vom posta si veti putea vota in voie.
Vineri a fost super! Chiar am simtit ca vine C raciunul :X
Parca eram intr-o poveste disfunctionala de craciun in care Mos Craciun era clonat si dadea teza la mate, niste reni hibrizi cu doua picioare mancau pizza si craciunitele se inmulteau pe ritm de Metallica.
Ce bulgarele meu?! A fost bestial !!!
Nici actiunea n-a lipsit. Toata lumea a vazut cum e sa stea in poala mosului. Si fiecare a primit cate un cadou chiar daca au raspuns la intrebarea acestuia cu "naughty".
Ce, nene? Ne credeai demodati?
Am sfarsit cu totii in sala de festivitati unde am cantat impreuna cu corul tot ce stiam si noi.
Ca boboc, pot sa zic un singur lucru. CE BINE E IN VACANTA!

duminică, decembrie 06, 2009

Caz umanitar

Dacă vă număraţi printre elevii care o au profesoară de limba engleză pe doamna profesoară Tudor Mariana, atunci cel mai probabil ştiţi deja despre ce e vorba.

Eu am avut cea mai recentă oră de engleză, joi 3 decembrie şi, deşi auzisem de la alte clase că s-ar putea să nu facem engleza şi ne bucuram supersupersuper mult (la fel cum ar fi făcut toată lumea, de altfel), doamna profesoară ne-a dovedit contrariul zvonurilor şi a venit la oră. Ora a fost foarte tristă, doamna abia a putut să scoată 2 cuvinte când a intrat pe uşă. Mai apoi, ne-a povestit despre ce era vorba şi despre situaţia care o făcuse să se simtă aşa.

Ne-a spus povestea tristă, dar adevărată, a două fetiţe gemene, în vârstă de 11 ani, care, acum, în pragul sărbătorilor de iarnă sunt pe cale să îşi piardă mama. Mama lor, pe numele ei, Laura Stanescu, este învăţătoare la şcoala nr. 27 “ Principesa Ileana” din Bucureşti, sectorul 2. Din iulie 2009, ea se luptă cu o boală necruţătoare, cancer ovarian de gradul III. Cancerul ovarian reprezintă a patra cauza de mortalitate prin cancer, la femei, iar în ţara noastră, a doua după cancerul de col uterin, fiind cea mai grava formă dintre procesele maligne ale aparatului reproductiv. Suferind până în prezent 4 interventii chirurgicale, Laura le-a suferit pe ultimele trei în intervalul 16 septembrie - 14 octombrie 2009.

Pronosticul medicilor este total pesimist, cu toate că unul dintre aceştia declară că rar a vazut un pacient care să se agaţe atât de mult de viaţă. Cum ar putea Laura să nu se agaţe de viaţă, când ştie că acasă o aşteaptă două fetiţe superbe, motivul pentru care a rezistat şi încă rezistă în lupta cu această boală groaznică. Fetele nu pot fi ajutate permanent nici măcar de către tatăl lor, deoarece părinţii sunt divorţaţi de 7 ani. Din această cauză, apelez la voi. Resursele familiei sunt restrânse, mai ales că majoritatea banilor s-au dus pe spitalizări, medicamente şi operaţii pentru Laura. Fetiţele ar avea nevoie de puţin ajutor, acum în preajma sărbătorilor, măcar o sumă micuţă, sau dacă puteţi şi aveţi, hăinuţe sau încălţăminte pe care nu le mai purtaţi.
Fetiţele sunt bine dezvoltate fizic şi poartă următoarele măsuri:

Adina are 60 kg, înălţime: 1.56m
Anca are 63 kg şi înălţime: 1.56m
La picior, fetele poartă amândouă măsura 39.Măsuri EU 42, USA 18+

Dacă le puteţi ajuta cu orice, o punguţă de bomboane, hăinuţe, bani, sau orice credeţi că le-ar face viaţa puţin mai frumoasă în aceste momente, aduceţi lucrurile saptamana asta la liceu. Persoana de contact: zuzu 10H [zuzulixu@yahoo.com]. Multumim anticipat şi spor la învăţat zilele acestea, când cu toţii suntem asaltaţi de teze şi teste.
 
footer