vineri, ianuarie 15, 2010

GRUPA A / N. Kiriţescu - M. Viteazu 1-2

După fix un minut, Grigore Sanda a şutat în forţă din afara semicercului şi a fost primul care a modificat tabela, pentru Kiriţescu. O pasă cu călcîiul, un dribling scurt şi scorul devine egal, Doru Macarie marcînd după devierea lui Cristian Lolev. Parcă trasă la indigo, Mihai Viteazu reuşeşte o fază identică cu precedenta şi trece în avataj prin finalizarea lui Sorin Niţă.

După marcarea celui de-al treilea gol, cele 2 echipe nu şi-au mai creat ocazii clare de gol şi scorul a rămas nemodificat.În tribune, doar Kiriţescu a avut o galerie organizată, care şi-a susţinut frenetic tot timpul echipa. Fără să mai forţeze ca în primele 15 minute, liceul Mihai Viteazu a combinat şi s-a apărat atît cît a fost nevoie ca să nu primească gol, mulţumindu-se cu diferenţa de un gol şi cu paradele de zile mari ale lui Andrei Bădulescu.

Mihai Viteazu a fost mai bine aşezată pe teren decît Kiriţescu, iar drept dovadă, stă scorul afişat pe tabela de marcaj, la sfîrşitul meciului, 1-2.

sursa.

4 comentarii:

Anonim spunea...

mihai viteazuL sau mihai viteazu'.ironia sortii? absurditate? neconcordanta destinului? sau pur si simple omitere?

Deiu spunea...

ar trebui sa te si semnezi, poate data viitoare.
asa, ca simpla informatie, sunt acceptate ambele variante, si oricum, ar trebui sa inveti tu singur/a sa scrii, inainte sa te iei de altii. citez:"simple omitere"


take care.

Alina spunea...

In cazul numelui liceului se accepta ambele variante? Sigur nu e "Colegiul National Mihai Viteazul" unica varianta corecta?

adi spunea...

Titlul este cel original de pe site-ul celor de la gsp.Mi s-a parut un lucru interesant ca ei au comentat meciul nostru si chiar i-au remaracat pe cativa din colegii nostrii.Cred ca onoarea unui comentariu pozitiv din partea unei publicatii prestigioase despre o activitate a liceului nostru e mult mai mare decat omiterea unui "L".Si cred ca ar fi mai politicos sa te prezinti cat de cat,dar poate ai omis.

 
footer