vineri, ianuarie 08, 2010

Randul nostru sa dam note!

M-am gandit ca dupa decorarea claselor sa facem si din profesori un motiv de sondare. Scopul sondajului este de a afla care este cel mai iubit profesor din Mishu'. Momentan profesorii sunt asezati pe materii urmand ca apoi cei care au obtinut cele mai multe voturi sa treaca la faza urmatoare. Catedrele care au doar un profesor (ex: Germana) nu au fost incluse in sondaj intrucat profesorii de la materiile respective sunt calificati automat. Aveti 7 zile la dispozitie. Spor la vot.


Din motive obiective chat-ul a fost momentan scos. Va reaparea dupa terminarea sondajelor. Orice comentariu legat de sondaje il puteti face la articolul asta. Multumesc de intelegere.

15 comentarii:

Anonim spunea...

Mihai Baluna !!!

In liceu de mate-info votati profi de romana? :))

Dragos spunea...

Sincer, mi se pare cel mai lame poll de pana acum de pe blog. Ganditi-va cum se simt profesorii care nu au niciun vot (bineinteles, daca se uita pe blog, desi nu prea cred) cand vad ca nu sunt "iubiti". Ba mai mult, cred ca o sa castige profesorul care are cele mai multe clase si care e cat de cat "iubit".

PS: Cand schimbati tema ?! Au trecut sarabatorile. :|

botzo spunea...

1)o sa fii surprins sa vezi ca in final n-o sa castige un profesor care are neaparat cele mai multe clase. plus ca iti pot da exemple de profesori care desi au multe clase nu sunt votati. e vorba si de popularitate la "cel mai iubit profesor".

2)e inca iarna...iar o tema noua necesita timp

multumim pentru parerea sincera.

Dragos spunea...

Înțeleg că e vorba de popularitate, dar de ce eu ,ca elev care nu știe alți profesori, decât pe cei de la clasa, nu prea am alternativă la vot. Nu am de unde să știu cine e mai popular. Popularitatea e făcută prin comunicare si felul de "a fi" al fiecărui profesor, insă din moment ce eu nu stiu decât un profesor la fiecare materie...

Dragos spunea...

fără "de ce" :D

AD spunea...

@Dragos: poti sa te abtii de la vot daca vrei :)

botzo spunea...

dragos...te inteleg...eu personal am avut mai mult de un profesor la majoritatea materiilor, si cred ca mai sunt destule cazuri in liceu. desigur ca momentan nu poti vota decat profesorii pe care i-ai avut sau de care ai auzit. dupa prima faza a "competitiei" lucrurile se schimba...profesorii nemaifiind sortati pe materii.

anonime...sper ca nu esti la noi in liceu si nu la mate-info...in caz ca n-ai observat...votezi un profesor LA FIECARE materie. adica...pt intelesul tau...un profesor de romana, unu de matematica, unu de engleza...si tot asa. daca tot esti nelamurit(a) da un semn

Dragos spunea...

@Alina: Sincer, am votat doar ca sa ma aflu în treabă (de "fun" cum se zice acum).

Eu raman totuși la ideea din primul meu post.

În legătură cu tema, nu înțeleg cum de vă place sau poate vi se pare la îndemână sa selectați textul înainte de a-l citi.

AD spunea...

@Dragos:
1. Tema. Daca le place, de ce sa o schimbe? Oricum, pana acum ai fost singurul care s-a plans ca nu poate citi (nu mai bine am discuta asta pe post-ul aferent noii teme?)
2. Votul oricum e de "fun"...

Dragos spunea...

Ok, am inteles unde bati. O sa incerc sa ma abtin total de la a posta pe blog. Bafta in continuare si la cat mai multe teme de genu asta (daca tot va plac) !!!

AD spunea...

@ Dragos: nu ai inteles deloc ce am vrut sa zic...

Anonim spunea...

Diry a mea e cea mai tare de pana acum ! <3 (Dennyse9F)

Anonim spunea...

nu e relevant sondajul pentru a stabili care e cel mai "iubit" prof/a fiindca sunt profi care nu au multe clase si sunt cei mai tari, de exemplu cine il cunoaste pe florin pop.eu am facut cu el si e de departe cel mai interesat ca elevul sa invete si nu doar toceala ci practic, e placut la ora, vii de placere doar ca sa afli ceva nou.Sunt sigur ca ar fi fost votat de marea majoritate daca l-ar fi stiut toata lumea.Asa ca e cam inutila toata chestia asta fiindca e adevarat, castiga profii care au cele mai multe clase si sunt cat de cat placuti.

MD4life spunea...

Am zis sa mai intru si eu pe blogul fostului meu liceu si am ramas blocat de ceea ce am vazut.
Inca mai sper ca e din cauza noului template, dar speranta asta incepe sa paleasca.
Unde sunt vremurile in care MD nu reprezenta sigla unei bauturi carbogazoase?
Chiar v-ati pierdut imaginatia? Chiar v-ati pierdut spiritul rebel?
35 de voturi... nu-mi vine a crede

botzo spunea...

sincer nici mie :))

 
footer