vineri, mai 28, 2010

Art in action: Expozitie cu vanzare handmade si pictura.


Două zile pentru promovarea implicării în rândul tinerilor!

Bucureşti, 5-6 iunie 2010.

Expoziţia cu vânzare “Art in action” este gata să îşi desfăşoare activitatea!
Echipa proiectului Art in action, susţinută de Liga pentru Educaţie, Cultura şi Sport, prin programul YouthBank vă invită sâmbătă şi duminică, 5 - 6 iunie, între orele 12 - 19.00, la Teatrul de Comedie pentru o expoziţie cu vânzare de accesorii handmade şi lucrări de pictură. Art in action este un proiect gândit şi implementat de o echipă de liceeni din Bucureşti şi finanţat de Asociaţia pentru Relaţii Comunitare prin programul YouthBank.

Accesoriile (cercei, brăţări, coliere, bentiţe, broşe, felicitări) confecţionate din materiale reciclabile, lucrările din ceramică şi picturile au fost realizate de către elevii din clasele V-VII ai Scolii nr. 58 “Petre Ghelmez”, îndrumaţi de membrii proiectului Art in action în cadrul unor workshopuri. Ne propunem să organizăm această expoziţie pentru a-i susţine pe micii artişti. Toate veniturile strânse vor fi donate Şcolii “Petre Ghelmez” cu scopul deschiderii unui centru de reciclare în incinta institutiei de învăţământ.
Proiectul Art in action, ce are ca finalitate această expoziţie, îşi propune promovarea implicării şi sensibilizării tinerilor prin ateliere de creaţie.




Vă aşteptăm!
Informaţii şi persoană de contact :
Rondelli Ana Maria
Lider proiect Art in action
ana_rondelli@yahoo.com
0720105056

Niciun comentariu:

 
footer