sâmbătă, septembrie 25, 2010

Preselectie MISS si MISTER CNMV 2010-2011

Dragi boboci,


Dupa cum ati observat , personaje de clasa a 12a care se ocupa de organizarea mult asteptatului bal al bobocilor de anul acesta, au trecut prin clasele voastre si v-au facut invitatii la preselctia pentru miss si mister care va avea loc


LUNI, 27 SEPT 2010 , IN SALA DE FESTIVITATI, ORA 13.30.


Cativa dintre voi s-au inscris pe loc, altii ati avut nevoie de timp de gandire mai lung, insa daca v-ati hotarat deja ( dar mai aveti si acest weekend la dispozitie) sunteti asteptati cu totii la data,ora si locul de mai sus.


Trebuie doar sa veniti voi, cat mai naturali si mai relaxati; noi vrem sa va cunoastem mai bine iar voi trebuie sa ne convingeti ca vreti sa faceti parte din aceasta activitate. Nu vor fi probe complicate si nimic din ce nu veti putea improviza.


Se vor alege o fata si un baiat de la fiecare clasa, pe care o vor reprezenta mai departe la bal, de ale carui probe si tema veti fi anuntati tot luni, la preselectie.


SFAT: Cei care vor fi alesi trebuie sa tina cont ca avem nevoie de seriozitate in ceea ce priveste antrenamentele, care se vor stabili de comun acord cu elevii de la a 12a care va vor pregati. Nu va ganditi ca va fi ceva stresant pentru ca nu se va intampla asta nici pe departe, ci se anunta distractie si mai ales, interactiune cu ceilalti elevi, atat de a 9a cat si a 12a.


Data balului nu se stie cu exactitate deocamdata, insa aproximativ 6-8 noiembrie;


Asadar, va asteptam cu drag, cat mai frumosi si mai deschisi si in numar cat mai mare!


PS: Pentru intrebari legate de preselectie si bal, puteti lasa mesaj aici sau id de mess: crs254@yahoo.com

Niciun comentariu:

 
footer