joi, noiembrie 11, 2010

145 ani de Mishu :)

Luni a avut loc o festivitate cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la înființarea Colegiului Național Mihai Viteazul.
Sala de festivități a fost destul de plină pentru ora la care s-a desfășurat activitatea și nimeni nu a regretat ca a ales să vină.

Programul a început cand cei doi prezentatori, elevi la clasa a 11-a E au intrat în scenă și au invitat corul să cânte în deschidere.



Corul CNMV a interpretat piesa "Gaudeamus Igitur", piesă ce se interpretează adesea la astfel de festivități, și a părăsit, temporar, scena.



Ziua festivă a continuat cu o serie de discursuri printre care cel al domnului Popa Sever, directorul liceului.



Surpriza zilei, dacă îmi permiteți să o numesc așa, a fost apariția în public cât și pe scenă a fostei directoare a CNMV, doamna Țepelea.Aceasta a fost foarte emoționată, deoarece a fost pentru prima oara după mai bine de trei ani când s-a adresat elevilor liceului nostru.Doamna Țepelea a mărturisit că atunci când trece pe langa liceu o ating sentimente destul de ciudate deoarece nu mai recunoaște niciun elev.



Programul a continuat cu premii din partea Primăriei Capitalei și Primăriei Sectorului 2, premii acordate pentru performanțele liceului și, apoi, cu o serie de momente artistice susținute de către elevi ai liceului, chiar și de către câțiva absolvenți.







În final, elevi ai Colegiului Național Vasile Alecsandri din Bacău ne-au încântat prin câteva dansuri și cântece.





Sărbătoarea liceului a fost încheiată de corul liceului, coordonat de Doamna Profesoara Ungureanu Ramona, care a interpretat trei piese superbe.




La mulți ani, MISHU!!!


Foto: Johnny Mates - 12B

Un comentariu:

Anonim spunea...

avem cum sa mai ascultam imnul cantat de Corina si Alexandru (parca asa ii chema)? :D
a fost prea frumos...

 
footer