joi, decembrie 30, 2010

Trezireaaa!!

Da, dragi colegi, trezirea! Ştiu că mai este foarte puţin până la venirea Anului Nou şi toţi sunteţi foarte ocupaţi cu cumpărături şi pregătiri pentru petrecerea dintre ani, dar luaţi o pauză. Chiar dacă anul acesta am fost foarte foarte puturoşi, am decis să lăsăm lenea deoparte şi să intrăm in Noul An cu chef de muncă şi plini de entuziasm. Pentru început, ne-am gândit să facem o listă cu ce îşi doreşte Mihai Viteazul în anul care se apropie. Arată că ne citeşti si ne ajuţi să ne repunem pe picioare lasând un comentariu cu dorinţele si aştepterile tale.

Aşadar, tu ce aştepţi de la 2011?

Tot pe aceasta cale aş dori să anunţ că am în plan câteva sondaje de opinie, atât pentru elevi, dar şi pentru profesori. Aş dori să stiu ce părere aveţi, ce teme credeţi că ar trebui dezbătute şi dacă se oferă cineva să ajute. Mulţumesc mult pentru cooperare şi să aveţi un an plin de realizări!

3 comentarii:

zuzu spunea...

Eu imi propun sa repunem blogul asta pe picioare si sa nu mai las sa treaca nici un eveniment fara sa-l trecem si noi in revista. :) Eventual sa reusesc sa va strang pe toti la o sedinta. :))

Deiu spunea...

mm, ce imi doresc eu de la 2011...
sa fie un an mai bun decat 2010, sa reusesc sa duc la bun sfarsit toate porcariile pe care le am momentan in cap, imi doresc ca in 2011 sa ajung in Paris, in primul rand, pentru ca deja jumate din dorinta de-a ajunge in Londra s-a implinit. sa am cel mai super majoraaaat si nu stiu... alte chestii dragute care nu pot fi spuse aici:)) ah da, si sa ajung la toate sedintele pe care vrea sa le faca zuzu:*

un an nou fericit, si caaat mai bun tuturor!

Mihai B. spunea...

Eu vreau foarte multe de la 2011 . Nu stiu cate o sa reusesc dar ... oricum o idee de sondaj ar fi cel cu mutare din clasa in clasa, cine ar fi de aocrd si cine nu ?

La multi ani Mishu! Happy Mishu Year!

 
footer