sâmbătă, septembrie 25, 2010

Preselectie MISS si MISTER CNMV 2010-2011

Dragi boboci,


Dupa cum ati observat , personaje de clasa a 12a care se ocupa de organizarea mult asteptatului bal al bobocilor de anul acesta, au trecut prin clasele voastre si v-au facut invitatii la preselctia pentru miss si mister care va avea loc


LUNI, 27 SEPT 2010 , IN SALA DE FESTIVITATI, ORA 13.30.


Cativa dintre voi s-au inscris pe loc, altii ati avut nevoie de timp de gandire mai lung, insa daca v-ati hotarat deja ( dar mai aveti si acest weekend la dispozitie) sunteti asteptati cu totii la data,ora si locul de mai sus.


Trebuie doar sa veniti voi, cat mai naturali si mai relaxati; noi vrem sa va cunoastem mai bine iar voi trebuie sa ne convingeti ca vreti sa faceti parte din aceasta activitate. Nu vor fi probe complicate si nimic din ce nu veti putea improviza.


Se vor alege o fata si un baiat de la fiecare clasa, pe care o vor reprezenta mai departe la bal, de ale carui probe si tema veti fi anuntati tot luni, la preselectie.


SFAT: Cei care vor fi alesi trebuie sa tina cont ca avem nevoie de seriozitate in ceea ce priveste antrenamentele, care se vor stabili de comun acord cu elevii de la a 12a care va vor pregati. Nu va ganditi ca va fi ceva stresant pentru ca nu se va intampla asta nici pe departe, ci se anunta distractie si mai ales, interactiune cu ceilalti elevi, atat de a 9a cat si a 12a.


Data balului nu se stie cu exactitate deocamdata, insa aproximativ 6-8 noiembrie;


Asadar, va asteptam cu drag, cat mai frumosi si mai deschisi si in numar cat mai mare!


PS: Pentru intrebari legate de preselectie si bal, puteti lasa mesaj aici sau id de mess: crs254@yahoo.com

vineri, septembrie 24, 2010

Guvernul Elevilor

Vrei sa ai un cuvant de spus in liceul tau?
Daca da, Guvernul Elevilor este in cautare de noi membri. Unul dintre ei poti fi chiar tu. Pe scurt, Guvernul Elevilor este un grup reprezentativ al elevilor si ofera posibilitatea de a participa la luarea deciziilor care ii privesc pe elevi. Prin G.E. dorntele si proiectele voastre pot fi rezolvate cu usurinta de catre "alesii scolarilor".
Daca vrei sa faci parte din acest grup trimite la adresa de email ioana.vlasceanu@cnmv.ro o idee de a ta de proiect/activitate legata de liceu pana la data de 29 septembrie, ora 20:00. Alegerile au loc joi,30 septembrie ora 12:30 in sala muzeu[langa sala de festivitati].

Va asteptam!

miercuri, septembrie 22, 2010

Parada Elevilor Bucuresteni

În cursul zilei de duminică, a avut loc, în cadrul "Zilelor Bucureștiului" (551 ani) Parada Elevilor Bucureșteni.
La acest eveniment au participat peste 70 licee si aproximativ 14000 (nu e nicio greșeală) elevi.Parada Elevilor Bucureşteni s-a desfăşurat pe traseul Calea Victoriei - Splaiul Independenţei - Bulevardul Unirii - Piaţa Constituţiei. În Piaţa Constituţiei, au avut loc şi două concerte semnate Alex Velea și Voltaj.

Ca și anul trecut, Colegiul Național Mihai Viteazul a fost prezent, de data aceasta într-un numar mare de elevi..de ordinul sutelor.Atmosfera a fost superbă, plus că Mishu cam domina fondul sonor;
"MISHU, MISHU, MISHU!"


Și așa am ținut-o două ore..timp în care am arătat ce înseamnă acest liceu.La originalitate am punctat foarte bine, pancarta noastră constând într-o.....umbrelă portocalie!



Și pentru că știm să ne reprezentăm liceul...





Dar știm și să râdem...



Foto: Johnny Mates

joi, septembrie 16, 2010

De la elevi pentru elevi

Parlamentul Local al Tinerilor, Primăria Sectorului şi I.S.M.B. vă învită în datele de 18-19 şi 25-26 septembrie, în Parcul Obor, să continuăm tradiţia târgului de manuale. Între orele 9.00-17.00 vă puteţi procura manuale şi culegeri la un preţ avantajos sau vă puteţi vinde cărţile de care nu mai aveţi nevoie. Vă aşteptăm!

luni, septembrie 13, 2010

Schimbarea la faţă

După o binemeritată vacanţă, iată-ne întorşi pe băncile bătrânului Mishu. Le spunem şi noi bobocilor, şi nu numai, "Bun venit!" şi mult succes.

Ce părere aveţi despre noutăţile acestui an şcolar, aspectul liceului, aranjarea claselor? Dacă are cineva poze de azi, de la festivitate, le postăm cu placere. Până atunci, aşteptăm părerile voastre despre noua faţă a liceului.

Cam aşa arată partea în care se lucrează.

vineri, septembrie 10, 2010

S-au afisat clasele!

Dragi boboci,

Ziua de 10 septembrie vine cu vești bune pentru noi deoarece astâzi s-au afișat clasele și diriginții acestora, dupa cum urmează:

9A - Doina Dănciulescu
9B - Gina Spirea
9C - Mariana Ene
9D - Cristina Onea
9E - Claudia Neguț
9F - Carmen Blendia
9G - Monica Raicu
9H - Nicoleta Bădescu
9I - Diana Udrea

Componența claselor poate fi găsita pe forumul liceului sau poate fi descărcata în format PDF de aici.

Tot pe forum puteți să discutați cu noii colegi, să schimbați id-urile de mess, bla bla.
Baftă tuturor în Mishu! (Inclusiv mie.)

P.S. Deschiderea are loc Luni la ora 9.00.
 
footer