duminică, noiembrie 14, 2010

Poze - Balul Bobocilor CNMV 2010

Iată și pozele de la Balul Bobocilor CNMV, bal ce a avut loc în clubul Bamboo pe 7 noiembrie.Mulțumim pentru foto Teen Press.Pentru a vedea pozele mai mari, faceti click pe ele.






joi, noiembrie 11, 2010

145 ani de Mishu :)

Luni a avut loc o festivitate cu ocazia împlinirii a 145 de ani de la înființarea Colegiului Național Mihai Viteazul.
Sala de festivități a fost destul de plină pentru ora la care s-a desfășurat activitatea și nimeni nu a regretat ca a ales să vină.

Programul a început cand cei doi prezentatori, elevi la clasa a 11-a E au intrat în scenă și au invitat corul să cânte în deschidere.



Corul CNMV a interpretat piesa "Gaudeamus Igitur", piesă ce se interpretează adesea la astfel de festivități, și a părăsit, temporar, scena.



Ziua festivă a continuat cu o serie de discursuri printre care cel al domnului Popa Sever, directorul liceului.



Surpriza zilei, dacă îmi permiteți să o numesc așa, a fost apariția în public cât și pe scenă a fostei directoare a CNMV, doamna Țepelea.Aceasta a fost foarte emoționată, deoarece a fost pentru prima oara după mai bine de trei ani când s-a adresat elevilor liceului nostru.Doamna Țepelea a mărturisit că atunci când trece pe langa liceu o ating sentimente destul de ciudate deoarece nu mai recunoaște niciun elev.



Programul a continuat cu premii din partea Primăriei Capitalei și Primăriei Sectorului 2, premii acordate pentru performanțele liceului și, apoi, cu o serie de momente artistice susținute de către elevi ai liceului, chiar și de către câțiva absolvenți.







În final, elevi ai Colegiului Național Vasile Alecsandri din Bacău ne-au încântat prin câteva dansuri și cântece.





Sărbătoarea liceului a fost încheiată de corul liceului, coordonat de Doamna Profesoara Ungureanu Ramona, care a interpretat trei piese superbe.




La mulți ani, MISHU!!!


Foto: Johnny Mates - 12B

luni, noiembrie 08, 2010

..şi dacă-i bal, bal să fie!

Zile de sărbătoare în liceul nostru. Ca în fiecare an, în jurul datei de 8 noiembrie, cuvântul de ordine este petreceree!

Anul acesta am început lejer, cu ziua liceului. Tema celei de-a 10-a Scoala pe Dos a fost clepsidra. Elevii noştri s-au lăsat purtaţi prin timp Dansând pentru Mishu, punând în scenă piese de teatru sau organizând concursuri de cultură generală. De asemenea, liceul s-a umplut dintr-o dată cu poze cu dovlecarii la varste mai fragede.
Chiar dacă pentru mine a fost a 3-a experientă de genul acesta, constat cu plăcere că entuziasmul şi imaginţia elevilor noştri sunt inepuizabile. Cam aşa ne-am distrat noi de ziua bătrânului Mishu. :)



Am continuat cu mult aşteptatul bal al bobocilor. Cu mic, cu mare, elevii noştri s-au adunat nerăbdători în Clubul Bamboo. Connect-r a fost cel care a încins atmosfera cu melodii ca Burning love, Sunshine şi Still. Junior Alex a completat spectacolul cu melodia Around the world. Şi ultimii pe lista nostră, dar poate cei mai apreciaţi, dansatorii lui Connect-r. Cred că toate fetele sunt de acord cu mine când spun că au fost senzaţionali!

În continuare, emoţii cât cuprinde. Concursul de miss şi mister a adus în scenă o serie de cupluri celebre: Popeye marinarul şi Olive, Batman şi Catwoman, Mickey Mouse şi Minnie. Dacă la cântat şi dansat s-a descurcat fiecare cum a putut, proba de cultură generală le-a cam dat bătăi de cap. Dar să fim serioşi, definiţia constantei solare nu e deloc uşoară. :))

Trecând peste toate acestea, juriul a deliberat, iar câştigătorii de anul acesta sunt:
Locul 1: Focşăneanu Ana-Maria 9B şi Miron Radu 9D
Locul 2: Ene Ana Iulia 9A şi Giuglea Horia 9G
Locul 3: Pena Diana 9I şi Săvescu Bogdan 9I
Încă aşteptăm poze cu ei ca să le postăm.

Ajungând în sfârşit la ziua de astăzi, in care bătrânul Mishu aniversează 145 de ani, nu putem decât să ne minunăm ca a rezistat atâta, să ne bucurăm că în curând va arăta ca nou şi să ii urăm si noi La mulţi ani! domnului director Mihai Surdu şi celorlalţi profesori şi elevi cu numele Mihail şi Gavril sau derivatele acestora.

 
footer