vineri, noiembrie 07, 2008

Boboaca la Scoala pe Dos

Vreau sa va spun ca am ramas surprinsa.Prima oara cand am auzit ceva gen:scoala pe dos,am facut o mutra din aia...oricum.Aratam nu dezgustata, ci mai mult neinteresata.
Si am zis ok, totusi sa incercam sa vedem ce iese.Pai da' ce frate,numai aia de a 11-12-a sa laude aceasta zi?
Deci,pot sa spun ca a fost...superb.Toata lumea era atat de entuziasmata sa vada ce fac bobocii, ca doar sunt boboci si toti veneau in vizita si si...si a fost foarte tare.Si ne-au ghicit "cei mai mari" in palma sau in cafea,am mancat de ne-am umplut burtile pentru vreo 2 luni si cate si mai cate.
Am participat la diferite activitati,ne-am lasat pictati pe fata,am facut teste psihologice,am dansat hora cu "tiganii" si multe altele.
Mie una mi s-a parut foarte tare.Si nici bine nu incepuse toata activitatea,ca noi deja spuneam: "Vreau sa vina anul viitor!Vreau sa facem din nou!Din noooou!"
Deci, param pam pam.una peste alta eu mai vreau.Nu pot sa descriu sentimentul ce mi-a cuprins sufletul cand am intrat in "painea" evenimentului.
In concluzie: La multi ani Mishu,sa ne traiesti,sa apuci si anul viitor:>.

6 comentarii:

zuzu spunea...

Chiar a fost superba ziua! :X
La multi ani, Mishu!

Deiu spunea...

zuuzu>:D<
foarte tare,nu-i asa?:x
mai vreeaaau:x

Anonim spunea...

eu am fost una dintre tzigancile care a ghicit in palma...si-n glob...si care a dat in carti:))

botzo spunea...

haoleo manca-ti-as...de ce nu profiti de ocazie sa spui ca esti adevarata nepoata a cumnatului cumatrului varului unchiului padurarului care a taiat copacul din care s-a facut sicriul in care a fost inmormantata femeia de servici de la scoala de vrajitoare unde a mers mama omida. iti dai seama cat har ai?
vroiam doar sa va rog sa nu mai postati ca "anonimi". nu aveti nevoie de conturi de bloggeri ca sa postati. e de-ajuns sa va treceti numele. mersi

Adriana spunea...

Deci chiar a fost lume care s'a lasat pictata pe fata? :)) ciudat. pentru ca asta s'a intamplat la mine in clasa si din ce'mi amintesc nu prea era ingramadeala :P
in schimb la ghicitul in cafea.. :>

adevarul este ca a iesit f bne anul asta.. fata de ceilalti 2 in care am fost si eu prezenta.
hihi, congrats 2 everyone :)

Anonim spunea...

Al treilea an pentru mine și zic încă o dată că a ieșit genial :D.

 
footer