vineri, decembrie 12, 2008

Colindeee

Dupa cum stiti deja, liceul nostru a fost gazda Festivalului de colinde din acest an. Desi spectacolul propriu-zis a inceput abia la orele 10.30, clopoteii si copiii costumati in Mos Craciun si-au facut simtita prezenta cu mult timp inainte. Unii aveau ora de biologie si altii repetau pe hol. A fost amuzant oricum.
Dupa 2 ore in care sala de festivitati ne atragea pe toti, asemenea unui magnet, a venit si randul celor din CNMV sa arate de ce sunt in stare. La intrarea lor pe scena, toata lumea aplauda si striga "Mishu". Adevarul e ca daca nu-i aplaudam pe dovlecarii nostri, atunci pe cine? Si cu asa incurajari, nu avea cum sa nu iasa bine. Pacat ca dupa ce au cantat ei a trebuit sa ma duc la ora.
Oricum, fiind prima data cand asist la un asemenea eveniment in Mishu, pot spune ca am fost placut impresionata. Felicitari tuturor participantilor, dar in mod special colegilor si doamnei profesoare de muzica.

Un comentariu:

Anonim spunea...

A fost genial cum ati aplaudat :X Si noi eram cei cu ora de bio zuzule :)))) A fost tare ce am ras de saracii oameni =)))

 
footer