sâmbătă, ianuarie 31, 2009

Final de semestru,dar a venit vacantaaa.

Pai da...finalul primului semestru.Si ce mai semestru..Cred ca toti cei care se vaitau la inceput ca e urat la liceu si ma rog,in principal ca liceul e varza[si ca aspect,colectiv si profi], si-au schimbat parerea radical.
Cel putin eu, sunt fericita ca primul semestru s-a terminat,si ca nu ma aflu printre ultimii 3 din clasa:)).
Dar come oooon!A venit vacanta!Chiar daca e numai intersemestriala si e de numai o saptamana,hai sa profitam de ea.Cine nu isi dorea[si ma refer la cei de-a noua], sa doarma pana la 10-11, sa leneveasca tot restul zilei in pat,sau la calculator, sau sa iasa afara si sa se plimbe prin parc...[ma rog,avand in vedere vremea "atat de frumoasa", e cam greu sa mergi in parc]. Dar oricum...exista malluri, cafenele,puburi,cluburi si multe alte locatii in care te poti distra de minune pe perioada vacantei.Celor mai culti,le recomandam ca macar doua zile din aceasta vacanta, sa si le petreaca citind sau facandu-si teme.De asemenea ii incurajam la desfasurarea oricarei alte activitati de "ingrijire" a creierului.

Pentru restul lumii,ce sa zic...Va doresc o vacanta superba[fie ea numai de o saptamana], pe care sa v-o petreceti asa cum va doriti, departe de sacaiala parintilor, dar alaturi de prieteni.Have fuun!

Niciun comentariu:

 
footer