sâmbătă, aprilie 25, 2009

Odyssey of the mind

In perioada 22-27 aprilie 2009, are loc semifinala concursului international Odyssey of the mind.In acest an, tara gazda este Slovacia,concursul avand loc in localitatea Patince.
Alaturi de celelalte echipe participante, cele 4 echipe semifinaliste ale Colegiului National "Mihai Viteazu", isi vor prezenta temele si vor fi supusi la o serie de activitati care vor avea la baza lucrul in echipa. Acest program implica o Noapte a natiunilor, cand fiecare tara concurenta isi va prezenta traditiile, un targ de bunuri traditionale, o seara folk a traditiilor slovace,iar mai apoi,o mini-excursie in Komarno.
Odyssey of the mind, fiind un proiect educational menit sa stimuleze comunicarea in grup, cat si imaginatia participantilor, dezvolta teme alese de fiecare echipa.Temele privesc o gama larga de aptitudini: pornind de la mitologie, la superstitii, la constructii de masinute si structuri din lemn, problemele implica creativitate, si lucru in echipa. Dupa pregatirea temelor, concurentii vor prezenta solutiile gasite,iar in urma acestor solutii,se va intocmi un clasament. Finalistii vor participa ulterior la ultima faza a concursului, aceasta urmand sa aiba loc in SUA.
Va invitam sa participati in viitor la acest concurs, pentru ca sigur veti ramane cu amintiri frumoase, veti avea parte de experiente nemaipomenite, si veti avea sansa de a lega multe prietenii.

Niciun comentariu:

 
footer