joi, iunie 04, 2009

Ultimul spectacol - promotia 2009

Ieri a avut loc, in sala de festivitati, ultimul spectacol la care au participat elevii din promotia 2009, acesta fiind si spectacolul care va incheia un alt an scolar.
Timp de o ora, de pe scena salii de festivitati, ne-au incantat cu mini-show-uri numerosi elevi de clasa a 12-a, trupa de street dance a liceului(Mishu Street), cat si Corul, acompaniat si sustinut permanent de doamna profesoara de muzica Ramona Ungureanu.
Cel care a deschis spectacolul,a fost un elev care a sustinut un spectacol la vioara, fiind urmat mai apoi, de doi dansatori profesionisti am putea spune, care ne-au incantat cu un mix de dansuri moderne, interpretii fiind Stefan(12 D) si partenera sa. Spectacolul a fost continuat de trupa de dans Mishu Street, urmat de piesele cantate de cei din trupa Sting's Muse .
La final, corul ne-a incantat cu 3 piese minunate, cantate in compania lui Alex Popescu(component al Sting's Muse) si doamna profesoara Ungureanu, alaturi de ei participand si elevii si profesorii alflati acolo pentru a ii acompania.

Si uite asa se incheie inca un an scolar, la sfarsitul caruia mai pierdem inca o generatie de elevi extraordinari carora le dorim multa bafta in continuare si sa poata spune cu mandrie ca au invatat in CNMV.

Niciun comentariu:

 
footer