miercuri, octombrie 28, 2009

Elegant Influencers

Vineri, 13.30, Amfiteatru – Succesul si cum sa-l obtii!


Ti-ar placeaarurs publicul o să spună WOW? imite un mail la adresa sa fii mai relaxat si mai convingator? Ti-ar placea sa fii increzator ca de fiecare data la sfarsitul unui discurs publicul o sa spuna WOW?

Acestea sunt cuvintele cu care incepe materialul de prezentare impartit in ultimele zile in liceu de catre cei de la ARDOR (Asociatia Romana de Dezbateri, Oratorie si Retorica ... pentru cei care nu stiu ... cei cu dezbaterile).

Incepand cu acest an, ARDOR demareaza un program de cursuri intitulat Elegant Influencers. Scopul lui e sa imbunatateasca abilitatile de prezentare si de vorbit in public ale elevilor si studentilor din Romania. Asta pentru ca abilitatea de a influenta o multime de oameni, de a captiva, de a fi relaxat si convingator conteaza enorm, iar cei care o au sunt oameni cu adevarat puternici. Ea ajuta la lucruri mici (sa treci mai usor peste examene orale si peste interviuri de angajare) si la lucruri mari (sa influentezi soarta comunitatii din care faci parte, sau chiar a unei tari).

Intregul curs este format din 5 module, fiecare de 9 saptamani, cu o sedinta saptamanala de 90 de minute care se tine chiar in liceu. Primele doua module dezvolta abilitati de prezentare si vorbit in public, urmatoarele doua se refera la argumentare si persuasiune, iar ultimul la dezvoltarea carismei personale.

La final se primeste o diploma sub egida ARDOR (www.ardor-deb.ro) si a firmei de training Social Arts (www.socialarts.ro). Ce diferentiaza acest program de orice alt program este faptul ca din cele 9 sedinte 3 reprezinta sesiuni de practica 100%, acestea vor fi filmate si fiecare participant va primi la final un CD cu discursurile sale. Se va vedea astfel ce face bine si ce are de imbunatatit. In plus, participantii care se evidentiaza vor primi o scrisoare de recomandare din partea trainerului.

Cei interesati pot trimite un mail la sergiu.ciurescu@gmail.com sau poti vorbi cu Victor de la 11E.

E un curs interesant si o parte din locuri s-au ocupat foarte repede, asa ca grabiti-va sa va inscrieti.

Niciun comentariu:

 
footer