joi, octombrie 15, 2009

Schimbari

Stiu ca a trecut ceva timp de cand am schimbat tema si trebuia sa fac postul asta mai devreme, dar voua cum vi se pare noua infatisare a blogului? Ce imbunatatiri credeti ca ar mai trebui sa aducem? Acceptam sugestii, dar si critici, evident exprimate intr-un limbaj decent.

6 comentarii:

AD spunea...

bun...eu sunt The Creator... :d asadar, astept sugestii :P

AD spunea...

ok... se pare ca nu am specificat destul de clar: opiniile/sugestiile legate de noua tema se scriu AICI, nu pe chat :)

Dragos spunea...

Bun. Problemele sunt urmatoarele.

1. Bannerul si tabelul cu chat-ul nu sunt sincronizate peste background (ies putin afara din banda aceea de lemn).
2. Mi s-ar fi parut mai ok daca nu era scris cine a facut poze si codding tocmai acolo, in mijlocul paginii. Pe unde in footer era ok. (acum sa nu intelegi ca nu apreciez munca, dar nu arata bine)
3. Scrisul alb, pe fundalul acela de lemn, care mai are si el dungi, nu prea se intelege. E destul de obositor sa citesti o pagina in asa fel.
4. Culoarea scrisului de la "Blog Archive" (din partea dreapta), la fel, nu se prea evidentiaza. Gaseste o culoare contrastanta, dar in acelasi timp odihnitoare, cu fundalul.

Cam atat.

botzo spunea...

@dragos: porti ochelari? obosesti repede? redevenind seriosi, sunt cam putine culori care pot fi lizibile pe acest fundal si care in acelasi timp nu strica aspectul. si nu stiu daca ai observat, dar scrisul se incadreaza INTRE dungi. daca tu imi sugerezi acum o culoare care sa fie mai potrivita pentru blogul asta, si ai dreptate, o sa facem schimbarea si te luam si consilier. d-asta le spune "sugestii".
la punctul 1. inca se lucreaza, punctul 2. rezolvat.

botzo spunea...

imi cer scuze...se incadra candva scrisul intre acele dungi...working on it right now.

AD spunea...

@botzo: pot face backgroundul sa fie repetitiv, dar nu stiu daca va ajuta in vreun fel. o sa fafc aceasta schimbare imediat ce primesc acordul tau.

 
footer