marți, mai 11, 2010

Saaaaaaariiiiiiiiiiiiiiiiiiiti!

Dupa cum unii dintre voi stiti, se aproprie targul liceelor la sfarsitul lunii, la care vor veni viitorii nostri bobocei! Si noi, ca un liceu minunat ce suntem, vom avea un stand acolo... Ce nu avem sunt oameni care sa se angajeaze pentru maxim 3 ore intr-o zi sa suceasca mintile viitorilor nostri comarazi sa vina! Avertizez ca necesita multa agresivitate, energie si spirit!

Toti cei care cred ca au entuziasmul necesar sunt rugati sa trimita un e-mail la adresa k_girl333@yahoo.com incluzand numele intreg si clasa :D

P.S: Cei care au poze de grup din curtea scolii sau de la clubul de teatru, de debate, interact, lmt, sau oricare alt grup care desfasoara activitati extrascolare in incinta liceului sa le trimita la aceeasi adresa, mai sus mentionata .


In rest, ce sa va zic? Bafta in continuare la teze!



5 comentarii:

Deiu spunea...

mhm, pe ce data?

hgt spunea...

Targul este intre 27-30 mai la Palatul Copiilor.

AD spunea...

m-as oferi voluntar :-?
dar cat timp trebuie sa petrec acolo :-s?

Bodiii. spunea...

@Alina: Cred ca toata ziua xD anult trecut parca toata ziua dura..sau nu stiu..gen 10 dim-8 seara. Daca aflu ceva o sa te anunt.

AD spunea...

@Bodiii:
o zi intreaga acolo? I don't think so! Am inteles ca dureaza 3 ore de fiecare persoana... Si ca o sa fim cate 3 pe tura... :-?

 
footer