miercuri, septembrie 24, 2008

sfaturi

Pentru ca tot a adus colega mea, florideportocala, vorba de boboci, m-am gandit sa-i ajut cu cateva sfaturi care le vor fi de mare ajutor pe parcursul sederii "in" liceu. nu o sa desenez o harta a liceului, n-o sa va spun cum se poate intra in pod, n-o sa va spun de ce profi sa va feriti. nici macar unde sa fumati n-o sa aflati de pe blogul asta (doar va sfatuiesc sa n-o faceti in fata liceului sau la fornetti...daca chiar vreti sa aflati unde e safe vorbiti cu cei mai mari). vreau doar sa va descriu pe scurt fiecare bar din jurul liceului, ca doar suntem institutia de invatamant cu cele mai multe baruri in apropiere.
1.Bob's: despre asta cred ca ar putea scrie mai multe colegii mei de la 12C. nu am fost decat o singura data in clasa a 9-a. cred ca toti stiti unde se afla avand in vedere ca o mare parte din el e in curtea liceului.
2.PP: se afla chiar vis-a-vis de liceu, are si terasa si bar interior. se poate si manca desi nu va recomand(e adevarat ca sunt destul de pretentios). si aici veti gasi multi elevi de la 12C. servirea e undeva intre bine si normal, din pacate e foarte probabil sa vi se ceara buletinul daca cereti bere. preturile sunt ca si servirea.
3.Cuptorul cu lemne: cea mai buna pizza pe care o puteti manca. in timp ce o faceti va puteti delecta privirea cu niscaiva caricaturi destul de reusite(se schimba periodic). preturile nu sunt foarte mari, ci normale, iar servirea e buna. si aici se cere buletinul(cand eram eu a 9-a n-o faceau). se afla vis-a-vis de intrarea profesorilor
4.La margine: despre cacatul asta de bar puteti citi si pe blogul lui Nikita. e singurul local in care puteti juca carti, table si sah. preturile sunt acceptabile(4.5 ron un espresso, 5 ron ursus). DAAAAAAAAAAR...sa nu va puna sfantu' sa stati mai mult de o ora jumate in acel bar. de ce? pentru ca e acolo o vaca nesatisfacuta sexual care are ceva cu cei care stau prea mult la masa desi comanda de mai multe ori. deci servirea sucks. femeia aia nu stie sa zambeasca, iar din discutiile ei a reiesit ca n-a terminat liceul. buletinul se cere si aici, chiar mai des decat in PP sau Cuptor. n-o sa va spun unde se afla pt ca nu conteaza.
5.Time: asta e localul celor de-a 12-a sau al absolventilor. e locul ideal de facut teme(la meditatii, ca pentru scoala ma indoiesc ca face cineva) pentru ca sa zicem ca atmosfera de "lasa-ma sa te las" e propice pentru asta. are si crama dar din cate am inteles se deschide dupa-masa(cand eram boboc se deschidea de dimineata). preturile sunt foarte accesibile, servirea e cam in sictir, dar pana la urma n-ai de ce sa te plangi. ciocolata calda e efectiv ciocolata topita, unora le place, altora nu. buletinul este solicitat si aici uneori. imi plac lampile din sticle de Absolut. barul se afla vis-a-vis de statia de 70 si celelalte trolee din spatele liceului.
6.Antic: barul asta e ca o a doua casa pentru mine si prietenii mei si continua sa adopte elevi din mishu pe banda rulanta. e barul ideal pentru un licean: preturi pentru orice buzunar(in 3 min de cheta strangi de un skol draft), muzica e o combinatie ciudata de rock, rap, reggae si house, e destul de departe de liceu pentru a fi safe si destul de aproape pentru a ajunge repede la/de la scoala, iar servirea e buna. skol draftul este cea mai populara bautura, cafeaua e si ea buna, iar vinul fiert incalzeste orice friguros. buletinul iti va fi cerut doar daca esti foarte foarte ghinionist. nu va spun unde se gaseste Anticul pentru ca aceasta e misiunea voastra de descoperire ca boboc in Mishu. daca pana pe 6 octombrie nu-l descoperiti, the world is coming to an end.

ar mai fi 3 barulete(Soprano's, HB si Mirage) dar cu exceptia HB-ului in care am fost doar o data in clasa a 9-a, in restul nu am fost. daca mergeti voi sa-mi spuneti si mie cum vi se pare.

Concluzia e...Antic 4 the win!

13 comentarii:

florideportocala spunea...

in "la margine" ati putea sa aveti noroc si sa va intelegeti bine cu tipa aia[cum e cazul meu pana acum]...mie una mi se pare cel mai interesant din toate...incepand de la designul interior pana la faptul ca atunci cand iesi acolo nu puti a tigari de parca fumezi 3 pachete pe zi...numai ca,desigur,preturile sunt mai ridicate decat in antic,time...in time pana acum a fost ok,preturi ieftine,doar ca uneori ti se aduce ceai negru in loc de cel de fructe,insa ciocolata aia e:X:X:X....antic...preturi ieftine,cam inghesuit...si muuuult fum...asta e nasol cand trece diriga/dirigul pe langa tine si vede ca puti de la o posta...servirea in antic...s-ar putea sa dai de una care iti spune "va rog stati cum trebuie pe scaun!"-am scris dspre astea 3,ca pe astea le vizitez cel mai frecvent...in legatura cu celelelte....am fost in miraje..probabil celor care se omoara cu house-l le va placea...este un pic "de fite" sa zicem...si cam mic....2 mese sus,la subsol vreo 3...ce e interesant...mesele realizate din acvarii de pesti:D

simi spunea...

mirage e cacatu' ala bleu? :-?
bai, pune un counter sa stiu si eu daca ne citim articolele unii altora ^^

florideportocala spunea...

e mov,simi...si da,e un cacat:))

simi spunea...

mda, am vazut si eu azi, l-au schimbat ca nu mai era pe trend

Unknown spunea...

ai uitat sa zici ca in PP serveste ADI din videoclipul lui Cata Boss !!!! :))))

Anonim spunea...

vad ca apare des 12C..ce sa inteleg? ca eshti un fan al nostru sau ai cv cu noi?
Astept un raspuns, multumesc anticipat, George 12c

botzo spunea...

nici una nici alta...sunteti doar niste vedete asa ca se vb mult de voi.

Anonim spunea...

ms botzo k mi ai rasp aja rpd..totushi tre sa fim ironici..cu vedete kestii dastea?:P dc suntem nijte vedete?

botzo spunea...

pey cine n-a auzit de voi?:> la asta ma refeream. si am pomenit de voi ca sunteti unul din grupurile distinctive ale liceului, nu?

simi spunea...

pe scurt, sunteti cunoscuti pentru ca ascultati manele
ca sa nu ne mai ascundem dupa deget

botzo spunea...

flori, acum am vazut..."preturi ieftine"?=))...cumperi preturi cand te duci intr-un bar?

florideportocala spunea...

scz:D...preturi mici:))

florideportocala spunea...

si mirage-ul nu e chestia aia de langa farmacie care se schimba mereu:))mirage-ul e ceva mai departe de antic...tot un rahat ramane:)

 
footer