marți, decembrie 23, 2008

Vacanta

Vacantaaaaa! Ce frumos suna! Dupa atatea teste, teze si ascultari, a venit in sfarsit vacanta. Urmeaza doua saptamani superbe si fara prea multe teme, in care cuvantul de ordine va fi relaxare. Cel putin in cazul majoritatii, caci cei de a 12-a nu stiu in ce masura vor avea timp liber.
Dar desi stam acasa doar de cateva zile, parca lipseste ceva, acel sentiment pe care il ai cand te trezesti dimineata si te gandesti ca poate scapi si azi de un test greu sau ca poate ai noroc si nu te asculta tocmai pe tine. Dar aceasta perioada va trece repede si imediat intram in febra lucrarilor de control si a ascultarilor, incercand sa ne mai marim media pe ultima suta de metri.
In concluzie, bucurati-va pe cat posibil de rasfatul acestor zile si de magia Sarbatorilor!

2 comentarii:

botzo spunea...

1.nu stiu de colegii mei dar eu unul am timp liber. prea mult ar spune mama. si o sa-l folosesc la orice altceva in afara de pregatire pt bac sau mai stiu eu ce.
2."scapi de-un test greu sau nu te-asculta pe tine"? de ce ne-am mai feri de d-astea? si daca vrem sa ne ferim exista chiulul:)
3.d-abia astept sa ajungeti a 12-a, sa va hotarati la ce facultate dati, sa vedeti ca nu va trebuie la nimic media din liceu si sa regretati ca v-ati stresat atat de mult pt niste cifre.
4.bucurati-va de tot. vacanta sau ore, ore libere, ore de chiul, tot.

zuzu spunea...

2.Cand te chinui sa iti iasa media 5, nu cred ca chiulul este cea mai buna solutie.
3.De acord cu tine, "cifrele" conteaza mai putin. Dar sa fim seriosi, asta nu inseamna ca trebuie sa ma multumesc cu medii de 5 sau 6.
4.Mersi de sfaturi.:)

 
footer