duminică, mai 17, 2009

Parlamentul Tinerilor din Sectorul 2

Dupa cum stiti cu totii, vineri au avut loc alegerile pentru Parlamentul Tinerilor din Sectorul 2.Mare,mare imbulzeala la sectia de votare,multi elevi de a IX-a cat si de a X-a au venit sa isi sustina candidatii preferati si sa le ofere votul de incredere.
Au fost 20 de candidati si fiecare dintre ei si-a organizat in perioada 4-14 mai o campanie de promovare a ideilor si proiectelor pe care vor sa le propuna in parlament,sau cel putin asa ar fi trebuit.Fiecare elev care a votat a avut sansa de a vota 3 preferati,asa incat 3 dintre cei 20 de candidati trebuiau sa mearga mai departe.
Urnele de votare au fost deschise intre orele 10 jumate si 17, intre aceste ore inregistrandu-se si mici incidente.Desi ar fi trebuit sa intre cate 5 elevi,maxim 6,in sectia de votare,la un moment dat,s-a format imbulzeala datorata faptului ca elevii de la 10D au venit,toata clasa,deodata,sa voteze.
Incidentul nu s-a soldat cu victime,in cazul nostru,cu voturi duble,adica nicio persoana nu a votat de mai multe ori.Desi inaintea intrarii in cabina de vot,toti votantii au fost anuntati sa nu voteze nici mai mult nici mai putin de 3 candidati,au existat si persoane capoase,care au votat ori 2 candidati,ori 4, ca urmare,votul lor a fost anulat.


Si in final,cei care ne vor reprezenta in Parlamentul Tinerilor din Sectorul 2,cei care au obtinut cele mai multe voturi si cei care si-au organizat cele mai bune campanii,sunt: Dobre Alexandra 10J(90 de voturi), Iosif Dan Andrei 10D(71 de voturi) si Rondelli Ana-Maria 10H(70 de voturi).Felicitari tuturor candidatilor!

3 comentarii:

Dragos spunea...

Trebuia sa faci H-ul de la 10H mai mare, sa se vada clar ! :D

GJ pentru articol.

Deiu spunea...

merci>:d<
chiar credeam ca nu il vei posta:))

zuzu spunea...

Acum mai ramane doar ca alesii sa-si duca promisiunile la bun sfarsit. Oricum felicitari tuturor!

Si tie, Deiule!

 
footer