joi, mai 14, 2009

Prima Ora de ProSport
















Probabil unii dintre voi stiu deja ca cei de la Ministerul Educatiei au decis reducerea numarului de ore saptamanale de educatie fizica si sport. Dar cum in tara asta se mai fac si lucruri bune, ProSport a luat atitudine si astfel se poate spune ca avem o noua disciplina, Ora de ProSport.

Proiectul este sprijinit de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman si are ca scop promovarea sportului in randul tinerilor si sprijinirea elevilor si profesorilor, adica cei afectati de hotararea Ministerului. Iar liceul nostru a fost azi gazda primei astfel de ore, care s-a dovedit a fi foarte agreata de toata lumea.


Redactorul sef al ProSport, Dan Filoti, impreuna cu Ionela Tarlea si Ionut Lupescu au predat lectia dedicata voleiului. Dupa pregatiri intense, la orele 13 s-a dat startul la distractie. S-au format 4 echipe, avand in componenta lor elevi din toate clasele, care au concurat pentru locul 1.

Dupa 2 semi-finale pline de emotii, echipa Verde si cea Alba s-au impus in fata adversarelor [Albastra si Portocalie] si au ajuns in finala. Dupa inca 2 reprize in care scorul a fost in permanenta foarte strans, echipa Verde a reusit sa acumuleze punctele necesare pentru obtinerea victoriei.

La final, premii si felicitari pentru toti participantii, dar, asa cum e si normal, mai ales castigatorilor, pe care ii felicitam si noi. Dar cum atmosfera n-ar mai fi fost aceeasi fara galerie, si cei care si-au sustinut colegii si prietenii de pe marginea terenului au fost premiati, prin trageri la sorti, cu mingi, sepci si chiar o bicicleta.

Speram ca vom mai avea parte de astfel de ore si cred ca toti sunteti de acord ca este una dintre cele mai bine primite materii.



Un comentariu:

kanTe spunea...

Poza q mne nu e :(:(

waii zuzu&alice [-x

 
footer