vineri, iunie 12, 2009

Sunt in clasa a 10-a H!

Adevarat. Azi e ultima zi din clasa a 9-a. Mai ca nu-mi vine sa cred. Parca ieri era 15 septembrie si paseam timid pe poarta liceului, inconjurata de cei mai mari care parca strigau intruna "boboacele, boboacele, uite boboacele!" dar mai ales, uda fleasca. Din prima clipa m-am indragostit de Mishu. De tot ceea ce inseamna el, de la cladirea veche si scorojita pe care insa o ador, intrucat nu seamana cu liceele noi, la colegi, profesori, notele mai mult sau mai putin bune si chiulurile cu prietenii.

Imi amintesc ziua in care m-am inscris la acest liceu. Stateam in fata intrarii profesorilor si ma uitam la placuta aceea pe care scrie "Colegiul National Mihai Viteazul". Am intrat si am completat fisa de inscriere cu un singur gand, sa nu regret ca am ales sa fiu o dovlecara. Si nu, nu regret si nu cred ca o voi face vreodata. Cred ca asta e cel mai important lucru. Si cu siguranta nici ceilalti nu regreta ca au ales sa faca parte din marea familie Mishu.

Primul an de liceu a trecut extrem de repede, iar cele 9 luni petrecute aici au fost printre cele mai frumoase din viata mea, cu iubiri, prietenii, barfe, certuri, chiuluri, absente si note proaste. Dar mereu o sa-mi amintesc cu placere de aceste clipe minunate. De la "buna, eu sunt zuzu de la 9H" am ajuns la "o sa-mi lipsesti, bafta la bac si admiterea la facultate". Timpul nu iarta, indiferent ce am face. Si astfel va trebui sa ma obisnuiesc sa spun "buna, eu sunt zuzu de la 10H.

8 comentarii:

raluca spunea...

si ultiman chestie ca si boboaca mi ai spus'o mie
te iubesc
si o sa mi lipsesdti! >:D<

zuzu spunea...

Ti-am spus "O sa-mi lipsesti!".
Si chiar asa este. >:D<

Nikita spunea...

La mine parca ieri era 12 septembrie ...... 2004.deci...:)

botzo spunea...

2005 prietene

DDL spunea...

13 septembrie 2005..... sniff sniff... the memories :))

Nikita spunea...

Iertare, iertare... gresala mea:P

simi spunea...

va salut

Deea spunea...

" Buna...sunt Deea si am fost la H! " ...asta suna si mai rau :|

 
footer