miercuri, septembrie 30, 2009

Cu ce se mai ocupa Guvernul nostru?

Azi, ultimii doi reprezentanti ai Guvernului au ales cu ajutorul sefilor de clasa forte proaspete. La alegeri au aparut candidati din toti cei 4 ani de tortura, fiecare fiind interogat in fata tuturor pe baza Regulamentului Intern al Scolii si al Guvernului . Vali si Adriana le-au venit de hac cu intrebari cheie precum "Ce cautam noi aici?" si "Vorbind in cel mai egoist mod posibil, cu ce te poate ajuta pe tine, personal, intrarea in Guvern?" . Deasemenea concurentilor li s-au cerut sa rezolve unele probleme precum nefolosirea insignelor inexistente.
Dupa o asteptare comparabila cu o mie de ani, timp in care au stat la taifas si au discutat despre abilitatile fiecarui candidat Guvernul s-a ales cu 10 membri noi, dintre care 6 sunt boboci.
Acum ca avem numarul maxim de membrii ai Guvernului anul viitor se vor putea sustine candidatii conform regulamentului Guvernului, anume doritorii vor fi alesi printr-un vot simplu si majoritar al Guvernului existent. Daca ne tinem de treaba vor fi numai 2 locuri libere.
Asa, si acum ca sa ma umflu in pene si sa ma dau mare si tare pe net va anunt ca am fost admisa in Guvern. Sper sa va pot apara cat mai bine interesele si sa va fac viata in Mishu cat se poate de tare. Initiem si proiecte, daca aveti un cuvant de spus sau idei suntem deschisi, ne gasesti 5 zile din 7 in inchisoarea noastra draga de caramida.

Niciun comentariu:

 
footer