duminică, septembrie 20, 2009

Trei boboci si o parada

Trei boboci au indraznit sa se integreze in nebunia Paradei Elevilor sambata trecuta. In cautarea suporterilor CNMV au parcurs de la un capat la altul sirul. Ochii lor urmareau pancartele si urechile lor auzeau orice racnet in afara de “mishu”. Nu le venea sa creada ca Mishu nu avea galerie! Totul bine si frumos, scoala democratiei blah blah blah dar unde era cel mai democratic liceu din toata capitala?!
Acesti trei curajosi boboci s-au incapatanat si au luat asupra lor datoria de a-si sustine liceul. Colindand pe la toate liceele au fost huiduiti si ignorati o vreme dar tot nu s-au putut abtine si altii sa nu strige cu ei. Racnetul dovlecarilor nu poate fi inabusit!
Atmosfera asemanatoare revolutiei era molipsitoare, strigai pentru liceul tau, strigai pentru liceul lor, strigai pentru orice doar sa poti striga si tot nu te puteai auzi. Muzica bubuia in background si singura priveliste era o pata de nori amestecata cu cotroceni. In jurul tau erau numai trupuri straine care pareau ciudat de cunoscute .
Odata ajunsi in Piata Constitutiei parada s-a transforamat dintr-un carnat intr-o chiftea si a asteptat concertul, iar bobocii nostri au plecat satisfacuti de haosul creat de licenii bucuresteni si mai ales ca isi mai gasisera inca 5 frati dovlecari.

K

Niciun comentariu:

 
footer