vineri, octombrie 02, 2009

Cursuri Cisco

IT Essentials 1(M1-M10)
PC Hardware and Software


Acest curs practic te invata sa asamblezi, sa configurezi şi să depanezi un calculator, sa adaugi periferice, sa instalezi un sistem de operare, notiuni de baza despre retelele de calculatoare.

Avantaje: Cursurile sunt in format e-learning, in limba engleza, curriculum accesibil on-line, activitati practice, evaluare continua, acces la campusul virtual Credis, pregatire pentru certificate recunoscute intrenational.

Preţ 350 RON. Pentru informaţii şi înscrieri: Profesor Minciu Valeriu-Dan, minciu_valeriu@yahoo.com.

Cei care au absolvit deja acest curs, cum vi s-a parut, cat de utile va sunt cunostintele capatate, pareri personale, sfaturi?

5 comentarii:

Dragos spunea...

Am absolvit acest curs si pot spune ca pentru cine vrea sa invete despre calculatoare (cum functioneaza, cum se asambleaza, ce inseamna anumite chestii.etc) este foarte folositor. De asemenea recomad sa va tineti de CISCO (IT2, CCNA.etc) pentru ca e folositor (mai ales daca va place domeniul).

emanuela spunea...

Cursul este numai pentru cei din liceu sau se pot inscrie si persoane din afara? Sau pentru cine stie.. cam care e programul cursurilor?

Dragos spunea...

Nu stiu daca au loc si ce din afara (pentru asta vobresti cu minciu). In legatura cu programul, veti face cate un modul pe saptamana (cursul avand 10). Va veti duce la scoala sambata (de obicei de dimineata), va va fo prezentat modului (de catre minciu), apoi veti da examenul on-line (trebuie sa luati minim 80% pentru a-l trece).

kanTe spunea...

Minciu e super de treaba, cursurile sunt interesante[cei care au fost cu mine in grupa stiu de ce:))], nu strica inca o diploma acolo, desi sunt mai mult notiuni teoretice. E adevarat k aveti acces la laboratoare pt anumite activitati, insa mi se pare un curs preponderent teoretic.

Dragos spunea...

Este un curs teoretic, dar cunostintele pe care le dobandesti la curs le poti folosi acasa (asambland un calculator, legand cateva pc-uri in retea, administrand o mica retea etc). Parerea mea: in scrieti-va la cat mai multe activitati din domeniu pe care doriti sa-l invatati.

 
footer