vineri, iulie 09, 2010

Performantele liceului la BAC

Salutare dovlecarilor!

A venit momentul să vorbim și despre Bacalaureatul ce tocmai s-a terminat.Putem spune, cu certitudine, că avem cu cine să ne mândrim! Foștii noștri colegi, care au terminat clasa a XII-a, au obținut cele mai bune rezultate din București.

Ne putem mândri cu o promovabilitate de 100%, lucru remarcabil ținând cont că doar trei licee din Capitală au reușit această performanță (Viteazul, Șincai și Lazăr), Viteazul fiind singurul dintre ele care este orientat doar pe Real (unde BAC-ul este mai greu).Puteți vedea o mică statistică a promovabilității din cele mai mari licee din București în graficul de mai jos.Viteazul, Șincai și Lazăr nu au niciun candidat respins, Vianu are doar unul, Sava doi, Coșbuc trei, iar Hașdeu nouă.


Din punctul de vedere al mediei tuturor candidaților ne situăm, din nou, în topul acestui clasament.Colegii noștri au avut o medie de 9.11, în condițiile în care probele orale au fost eliminate.Cum spuneam, dovlecarii au avut media tuturor notelor egală cu 9.11, cei din Vianu au avut 9.01, Sava 8.91..iar cei din Lazăr 8.78.Felicitări tuturor!

Tot legat de rezultate trebuie să punctez faptul că a 100-a medie de la BAC a dovlecarilor a fost 9.40 :) ...


..urmați de Sava cu 9.20, Vianu cu 9.18 și Lazăr cu 9.13.


Așa că, acestea fiind spuse, îl putem lăsa liniștiți pe Chirilă să cânte celebrele sale versuri care încep cam așa : "Bacu' l-am luat ușor...".

Baftă tuturor la admiterea la facultate și să vă vedem peste câțiva ani cât mai împliniți!

8 comentarii:

Victor94 spunea...

Felicitarile mele sincere pentru performanta extraordinara!

Dani spunea...

Felicitari!

hgt spunea...

Felicitari pentru articol :)

Si trebuia sa precizezi si ca noi avem numai mate-info, unde bacul e clar mai greu. Celelalte licee (exceptand Vianu, care oricum e sub Viteazul), au si uman/stiinte ale naturii, si asta le-a ridicat notele.

Anonim spunea...

congratulations


p.s. Felicitari Danut pentru articol >:d<

gizas spunea...

adica la viteazu s-a copiat cel mai mult/usor :D

zuzu spunea...

E interesant sa afli ca sunt si persoane din afara liceului care citesc acest blog. Multumim. :)

danieluts spunea...

Adica la Viteazu' ne ofticam cel mai putin :P ...

gendar spunea...

"Bacu' l-am luat ușor...am copiat la mate (...)" gg!

 
footer