joi, iulie 15, 2010

S-a lansat forumul CNMV!

Hey! Ce mai faceti?

Am vești bune, sau cel puțin așa îmi place sa cred.Începând de astâzi, la sugestia mai multor colegi, Colegiul Național Mihai Viteazul are din nou un forum.



Forumul este destul de complex, dar structurat în așa fel încât să fie ușor să găsești ceea ce cauți.O să vă prezint, pe scurt, forumul.
Avem o secțiune de generaliăți unde se găsesc regulamentul, anunțurile și un loc unde vă puteți prezenta.În partea a doua a forumului se vorbește exclusiv despre liceu: generalități, admiterea, secțiuni pentru fiecare clasă și materie/profesor.Partea a 3-a este cea mai fun, acolo vorbim despre filme, muzică, ne jucăm, discutăm.

De asemenea, trebuie să precizez că suntem în căutare de moderatori, aflați de pe forum cum puteți să vă înscrieți.Tot pe forum vom stabili și când au loc întalnirile bobocilor.

Poate mulți vă întrebați de ce avem nevoie și de un forum.Răspunsul e simplu, să ne cunoaștem mai bine, sa fim o comunitate unită și mai ales informată, căci informația este foarte importantă.
Ne putem mândri cu un liceu foarte activ în sfera internetului, cu un site oficial, un blog, un forum si un twitter.

Adresa web la care găsiți forumul este urmatoarea (precizez că forumul este hostat pe un server cu 30GB traffic) : http://cnmv.fi.st

Niciun comentariu:

 
footer