luni, octombrie 27, 2008

Balul Bobocilor

Incep prin a va aduce la cunostinta ca balul bobocilor se va tine anul acesta pe data de 8 noiembrie, in minunatul club Kristal(sau cum s-o scrie). tot ce stiu e ca vor veni sa cante cei de la Fly Project, ceea ce e un improvement fata de anii trecuti( in ultimii doi ani, din cate stiu, n-a mai venit nicio trupa), dar un regres fata de acum 3 ani(cand au cantat cei de la Holograf si Vama Veche). din cate am inteles biletul va costa 30 de RON. eu unul o sa ma duc, in principal pentru ca e ultimul an de liceu.
Va doresc distractie placuta.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Really? Si bilete de unde facem rost? 30 Ron? Parca e cam mult tinand cont de programul 13.30-20.00. Se merita?

botzo spunea...

biletele le procurati de la dna codina savulescu(veti fi anuntati, veti strange bani, si seful clasei va lua biletele), sau de la intrarea in club in ziua balului. nu stiu daca se merita, probabil ca nu, dar tot voi merge.

Anonim spunea...

Eu sper doar sa nu mai fie inghesuiala din anii precedenti.. si eventual titlul de miss sa fie oferit pe merit. Nu intram in detalii. C'ya

botzo spunea...

inghesuiala...ce a fost anii trecut a fost inchesuiala?...n-ai vazut ce-a fost in 2005 cred...:))

Anonim spunea...

Adevarul e ca rearanjarile clubului de acum 2 ani, respectiv acum 1 an (cand au mutat garderoba si am avut si noi loc sa ne miscam) au creat ceva spatiu :)) ..tot la noi a fost cea mai mare inghesuiala :)) era bataie la garderoba... tin minte ca am stat vreo ora doar ca sa imi las geaca. ala punea cate 3-4 geci pe acelasi umeras si la un moment dat tot nu mai era spatiu :)) doamne..

botzo spunea...

prietene...voi n-ati fost 1300 in clubul ala...believe me.

Anonim spunea...

si el ce capacitate are? 800?

botzo spunea...

nu detin si nu ma intereseaza astfel de detalii...stiu doar ca n-aveam loc sa pashesc decat pe incaltamintea altor persoane

 
footer