sâmbătă, octombrie 04, 2008

Ziua de film

Acum ceva timp, daca nu ma insel in clasa a10a, am initiat un proiect in cadrul G.E.(Guvernul Elevilor).Faceam in fiecare miercuri parca proiectie de film.Venea lumea doritoare si vedea un film, de calitate ziceam noi, la sala 18.Iti luai colegii de mana sau chiar si profesorul, daca era mai ingaduitor, si il aduceai la sala 18 ca sa vedeti impreuna un film.Acum vine intrebarea: sa repetam proiectul?G.E. probabil se va relansa din aceasta luna, cand planuim sa aiba loc si alegerile (asta pentru ca intreba flory zilele trecute ce se mai intampla cu G.E.), si as vrea sa stiu daca voi ati fi doritori.Astept niste commenturi pe aici si niste pareri.Daca se va prelungi proiectul am sa astept si sugestii de filme.

Va salut...

27 de comentarii:

florideportocala spunea...

nikita,poporul iti multumeste ca raspunzi la intrebari.

Deiu spunea...

Eeeeu.Mi se pare foarte interesanta ideea de a se relua G.E. chiar daca nu stiam ca a existat asa ceva.
Si mi se pare foarte tare ideea cu proiectia de film...Cine se mai uita la Copiii de la 402,o sa vada ca asa fac si ei in desene:).

Have a nice day!>:D<

Matei spunea...

vrem fil nikita.si crek ar fi f buna o reluare a filmului Jeux d`enfants! :Davem nevoie de

star3 spunea...

FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!FILM!

simi spunea...

doare? :(

Anonim spunea...

da...dar ai grija sa nu mai spui nimanui...

cred ca imi placea mai mult ideea de a se mai da si cate un examen...cei din minister se tem cumva de ideea de a stresa elevii?...

Cristina spunea...

hei!:D...si eu cred k e o buna idee sa se faca iar proiectii de film in liceu...tin minte ca eram foarte fericiti intr-a 9-a cand am aflat de proiect si am vazut cu f mare placere(chiar daca stateam in picioare pt ca amfiteatrul era plin)de 1 martie "jeux d'enfants"...chiar cred ca asta ar fi una din activitatile la care vor vrea sa participe mai multi elevi din liceu...e placut sa vezi un film in compania a inca 40-50 de colegi...so puneti-va pe treaba ca ideea e foarte buna...si-o sa prinda sigur, cum a prins si acu' doi ani:D...take care!
...app...f buna ideea cu blogu liceului:D

botzo spunea...

mersi cristina...nikita a avut azi sedinta de guvern si sunt sigur ca a propus tot ce era de propus.

florideportocala spunea...

siguuuuuuuuur,botzo:))trebuia sa vii...

simi spunea...

mai avea sare in par? =))

botzo spunea...

faceam doar caterinca 8-|...stiu ca e incapabil...epresedinte de guvern pe pile...si pt ca e prieten cu mine si simy.
@simy: sarea nu se observa de matreatza oricum...poate doar prin faptul ca era mai curata...

simi spunea...

"era mai curata"
=))))))))))

Anonim spunea...

Foarte intereanta ideea cu filmul , chiar nu stiam ca s'a facut asa ceva vreodata in mishu' :-?

this highschool roooooooocks :)) aproape :)

Nikita spunea...

nu stiam ca blogul asta se transforma in loc de caterinca proasta:).bine ca sunt la curent cu noutatile.
@flory te astept cu drag si spor in randurile noastre la guvern sa ne arati ce poti.:)

simi spunea...

pai daca nu intra nici dracu' pe el :))

florideportocala spunea...

daca am facut caterinca proasta,ma scuzi...desi eu nu cred.am pus la comm ala "siguuuuuuuur" pentru ca nu s-a propus nimic si o stii prea bine...a fost multa vorbarie,v-ati plans ca nu aveti cu cine...aia care au fost inaintea voastra cum au putut,ma,sa faca?am vazut acolo 3 oameni din atatia cat am votat care se plangeau si ne informau despre g.e.a,am mai vazut ceva,o groaza de boboci foarte entuziasmati,asa cum eram si eu intr-a 9-a...eu,dupa tine,voi mai sta un an in liceu....sunt curioasa daca acest g.e. pe care TU il formezi va face ceva...

botzo spunea...

la dracu...si eu care credeam ca aici ne spunem parerea despre orice are leg cu liceul...adica si despre tine...caterinca e buna cand e facuta pe seama altuia...stiu.

Nikita spunea...

caterinca este buna atata timp cat e in limitele bunului simt, se pare ca limita difera de la om la om si inca foarte mult, spor la treaba.

botzo spunea...

te salut

florideportocala spunea...

hai totusi sa pastram pentru blogul liceului doar parerile cu referire in general la liceu...nu sa luam fiecare persoana in parte...parerile despre anumite persoane,prieteni,sa le lasam pentru blogul personal.

botzo spunea...

e presedintele G.E.

florideportocala spunea...

si ce legatura are sarea cu g.e.?nu am comentat ca ai spus ceva de prestatia sa ca presedinte...

Anonim spunea...

poate il ingrijora imaginea liceului :D

florideportocala spunea...

deigur,greseala mea:)

Anonim spunea...

vreau si eu in G.E. deshi nuj exact c se face acolo..imi explica si mie cineva?:))

florideportocala spunea...

s-au dus de muuuuuuuuult alegerile...

simi spunea...

dar poti oricand sa plasezi un pachet de cafea cui trebuie :)))

 
footer