marți, septembrie 29, 2009

Chirilă în licee

Începând cu data de 19 mai, solistul trupei Vama, Tudor Chirilă, a iniţiat campania "Chirilă în licee", pe care a susţinut-o de-a lungul perioadei 19-27 mai, în cinci licee din Bucureşti. Campania are ca scop comunicarea cu liceenii iar sloganul "Descoperă ce-ţi place!" a fost ales aşa încât să aibă priză la elevi.
De-a lungul campaniei, Tudor a vorbit elevilor din Neculce, Alexandru Ioan Cuza, George Coşbuc, Ion Creangă şi Gheorghe Lazăr despre importanţa descoperirii aptitudinilor şi a alegerii unei cariere potrivite.

Şi acum, după ce v-am facut un scurt review asupra proiectului, se aud voci prin şcoală cum că Tudor Chirilă ar veni şi la noi în liceu, cam în data de 12 octombrie, în jur de ora 4.30.

Sursele sunt nesigure, dar având în vedere ca proiectul avea să se deruleze în continuare, dupa trecerea verii, în alte 15 licee din Bucureşti, putem spune că totul este posibil. Deci, să sperăm că Tudor o să fie foaaaarte drăguţ şi o să ne onoreze şi pe noi (fanele lui cele înfocate,vorbesc aici despre fete:d), cu prezenţa lui în sala de festivităţi. I can't waaaait.

7 comentarii:

A. spunea...

Pacat ca eu sunt de dimineata :( ar fi supeeeer totusi sa vina:X

Nikita spunea...

Chirila in licee....A ramas fara admiratoare=)) tre sa se intoarca in licee:))

botzo spunea...

exact amice! la asta ma gandeam si eu cand am auzit. si iar se lauda cu ce carti a mai citit el

kanTe spunea...

ma rog, e cam acid commentu dar...nu ma pot abtine...

Chirila - idoulul virginelor de 14-15 ani :)

succes la pedofilie :))

zuzu spunea...

Baieti, trebuie sa recunoasteti ca varianta asta de promovare nu e rea deloc.
Eu sunt curioasa sa vad ce are de spus. Nu sunt chiar cea mai mare fana a lui, dar nu cred ca o sa-mi para rau ca mi-am petrecut o ora ascultandu-l. :)

botzo spunea...

da...de fapt suntem gelosi...

Deiu spunea...

stiu botzo, mai ales tu esti gelos. pentru ca lui ii cer fanele autografe pe strada, in timp ce tie nu. hai ca stiim asta...

si kanTe, foarte urat ce ai zis, foarte urat:))[daca tot ai zis-o,include si varsta de 16 ani:))]

 
footer