joi, septembrie 10, 2009

Lamuriri

Scriu acest post in speranta ca voi lamuri bobocii in privinta catorva lucruri de care ma lovesc din ce in ce mai des zilele astea.

1. Deschiderea anului scolar va avea loc luni, 14 septembrie, la orele 9. (dimineata!) Veti sta in sala de festivitati si veti asculta cumintei discursurile celor doi domni directori. (Sever Popa si Mihai Surdu, ambii profesori de fizica) Apoi veti merge impreuna cu dirigintele in sala de clasa unde va veti cunoaste cat de cat, veti primi orarul si manualele.

2. Sunt slabe sansele de a da teste predictive din prima ora. Veti da toti la matematica. Subiect comun la nivel de liceu. In rest, depinde de fiecare profesor daca va da test predictiv sau nu. Oricum, NU! se trec in catalog.

3. Veti invata pe tura cu clasele de a 12-a. In general veti incepe cursurile la 7.30. Cu putin noroc, veti avea o zi sau chiar doua in care veti incepe cu o ora mai tarziu. (valabil pentru clasele fara intensiv)

4. In Mishu nu exista botezul bobocilor sau orice alta activitate de genul asta. Daca sunteti copii cuminti si va vedeti de ale voastre, n-o sa va faca nimeni nimic.

5. S-a afisat repartizarea pe clase si dirigintii. Numele celorlalti profesori pe care ii veti avea la clasa le aflati luni.



To be continued!
Daca mai aveti intrebari care va macina, nu ezitati sa ni le comunicati.

5 comentarii:

botzo spunea...

1.nu e regula faza cu sala de festivitati, depinde si de vreme. anu trecut a fost prima oara cand am vazut sa-i bage acolo.
2.sunt cativa profesori care dau teste preditive. unul din ei e Dl Stoinea(geografie) dar testul e acelasi pt toate clasele si il cam repeta de multi ani.
3.ati pus-o
4.aha:))
5.cei care faceti spaniola o aveti pe dna Sepciu, cei cu germana pe dna Bucur. in rest depinde de norocul vostru.

Dragos spunea...

De cei de a 10 si a 11-a stii ceva in legatura cu deschiderea ?

botzo spunea...

tot atunci prietene...tot atunci...dar o sa asteptati mai mult pana intrati in clase...daca intrati.

A. spunea...

cum e Predescu? ;))

Anonim spunea...

Predescu este un profesor ok(f inalt). La testele lui nu sunt probleme;))...puteti sa copiati pt k nu da 1

 
footer