luni, septembrie 07, 2009

Toamna se numara...recrutii

Incepe un alt septembrie urat si lumea zice ca voi incepeti si scoala candva luna asta, asa ca si noi ne reluam activitatea. Liceul a capatat recruti noi (bine ati venit in familie, bobocei) asa ca si noi dorim sa ne marim redactia. Orice elev din CNMV poate intra in echipa de administrare si redactare a blogului.
Pentru redactori (adica autori de articole) se va face o selectie. Voi trebuie sa-mi trimiteti mie pe mess/mail (botzo_90) sau lui zuzu (zuzulixu) 1(un) articol, pana pe data de 15 septembrie 2009 ora 23 59. Articolul poate sa aiba orice tema doriti voi, singura conditie e ca acea tema sa intereseze(dupa parerea voastra) elevii liceului nostru. Selectia se va face, evident, pe baza calitatilor articolului. Succes.
Voi avea nevoie si de un administrator de blog din liceu, cu ceva mai mult timp liber decat mine. Doritorii imi comunica pana pe data de 20 septembrie intentia lor, iar pe data de 21 le voi transmite in ce consta concursul. Din motive obiective noii recruti nu pot participa la acest concurs decat daca imi fac dovada unei experiente in blogging/administrare site.
Si in final am o recomandare pentru cititori: incercati atunci cand comentati sa n-o mai faceti din postura de anonim intrucat noi incercam sa formam o comunitate aici. Puteti foarte usor sa va lasati numele sau daca nu o porecla dupa care puteti fi recunoscuti de ceilalti. Plus ca am proasta tendinta de a sari peste comentariile anonime si de a nu le aproba. Apreciem mai mult un comentariu negativ asumat de cel care-l face decat unul laudativ, dar anonim. Invatati sa va asumati parerile si sa luptati pentru ele. Multumesc. Bucurati-va de ce a mai ramas din vacanta!

2 comentarii:

Bri spunea...

Domnu' Botzo, dumneata esti la facultate, nu mai dreptu' sa cauti recruti :)). Lasa-i Mishului ce-i al Mishului :P

botzo spunea...

Domnu' Botzo trebuie sa se asigurare de buna desfasurare a activitatii in unitatea operativa "Blogul laMishu'" si poate face asta si din calitatea de student. plus ca pana pe 1 octombrie mai e timp.

 
footer