duminică, noiembrie 22, 2009

Nevoi disperate, masuri disperate!

In incercarea de a ne oferi conditii mai bune de trai in liceu, vineri, cei din guvernul elevilor au impartit ceai cald in cladirea cu aspect de pestera. Din lipsa de resurse, nu s-au putut plimba prin tot liceul si au stat cumintei la etajul 1, in dreptul salii 16. Cei care au trecut pe acolo au avut ocazia sa savureze un ceai cald si sa stea de vorba cu membrii guvernului.

Cu aceasta ocazie, va reamintim ca le puteti trimite sugestiile si proiectele voastre pe adresa de e-mail a_v.brabete@cnmv.ro .

Actiunea de vinerea trecuta a fost unica, in sensul ca in zilele urmatoare nu veti mai beneficia de ceai cald gratis. Cu toate astea, oricine iti poate face propriul ceai. La dozatorul de langa cancelarie gasiti apa fierbinte, iar pliculetele vi le puteti aduce singuri.

3 comentarii:

Valib spunea...

Intr-adevar nu vom mai putea ( din nou din lipsa de resurse ) sa repetam actiunea si zilele urmatoare. Asa cum a zis si Zuzu, e foarte usor sa iti aduci un pliculet cu ceai de acasa si sa ti-l prepari la dozatorul de la cancelarie.

Mai important este intr-adevar faptul ca noi (cei din guvern) existam, suntem intr-un proces "incipient de cristalizare" asa ca mai ales acum vrem sa primim sugestiile voastre si asteptarile pe care le aveti la adresa noastra. E un proces de brainstorming asa ca nu asteptam idei neaaparat briliante, magnifice si revelatoare. Asteptam orice va trece prin cap ca noi am putea sa facem pentru voi, orice sprijin v-am putea oferi.

E o mana de ajutor foarte importanta pentru a sti cum si in ce directii sa ne concetram energiile si eforturile.

Puteti sa ne gasiti prin liceu, si in curand vom face o adresa de mail a guvernului pe care sa puteti trimite sugestiile si pe care prietena noastra Zuzu o va posta de indata ce va exista.

Pana una alta, toate bune:).

Valib spunea...

A , si adresa de mail din post corecta este: a_v.brabete@cnmv.ro

zuzu spunea...

Gata, am corectat. Multumesc, Vali.

 
footer