sâmbătă, noiembrie 07, 2009

Scoala pe Dos!!!!

Helloooz!

Cred ca pot vorbi in numele tuturor si sa zic ca vinerea asta a fost BESTIALA :X

Ca un boboc nelinistit ce sunt am cutreierat liceul participand la tot ce mi-a iesit in cale. Am intampinat tot ce se putea, de la mancare la karaoke, la desene animate si ghicitoare. De multe ori chiar ma mirau. Nu ma asteptam la asa agitatie si atmosfera vie.

M-a marcat muzeul scarilor, avand in vedere ca ultima scara trebuia urcata. La sfarsit te indemna o fata zambitoare sa citesti ce scrie pe perete....bineeee... Ma gandesc ca totusi nu este o pierdere de vreme. E o scara legendara care ma va duce pe culmile inspirationale si ceea ce scrie imi va schimba mentalitatea "gresita" fata de scari. Pana la urma reusesc sa ma auto-conving si urc scara aia nenorocita. Cu fiecare pas se aproprie hartiuta care imi va schimba ziua. Apropii lupa de hartia cu margini inegale si scris belstemat de mic si citesc. Si citesc. Si citesc. Nu-mi vine sa cred. Ce porcarie! Vreti sa spuneti ca eu am urcat scara asta doar ca sa mi se spuna "sa cobor?!" Mi se dezumfla zambetul. Ma simt trisata si inselata ca un copil care alearga fara rasulflare pana la magazinul cu acadele doar ca sa constate ca e inchis. Cum crezi ca s-a schimbat ziua copilului?

Dupa esecul cu muzeul mi-am incercat norocul cu o alta scara, Scara Gusturilor. Am luat feliuta de mar si mi-am chinuit papilele gustative pana cand am castigat diploma "Te crezi tare?".


Liceul era asemenea unei furtuni. Bliturile fulgerau, iluminand haosul si vocile tunau de peste tot. Rasete, filme, muzica. Nimeni nu statea locului. Toata lumea facea cate ceva. Iar eu eram fericita sa ma aflu in mijlocul acesteia.


Pot spune ca prima mea experienta cu Scoala pe Dos a fost unica si ma bucur ca am reusit sa ducem traditia mai departe. Sper ca si in viitor sa se mentina spiritul Mishu. Pana acum vad ca s-a conservat. Am vazut chiar si absolventi care venisera sa-l sarbatoreasca pe batranul zombie. [refuza el sa moara, sau refuzam noi sa-l lasam in pace?]

Sper ca v-am raportat o bucatica din intamplarile zilei vazute prin prisma bobocului frustrat de scari. Inchei prin a-i aplauda pe organizatori pentru tot efortul depus! Fara ei n-am mai fi scapat de ore. Good job guys!

Ce scara mea te uiti???

Voi cum ati sarbatorit de ziua batranului Mishu?


3 comentarii:

Dragos spunea...

Nu stiu de ce ti s-a parut asa "BESTIALA" editia de anul acesta a mult-pregatitei activitati "Scoala pe Dos". Probabil ca esti boboaca, insa vreau sa-ti spun ca anul acesta nici macar directorul nu a intrat la fiecare clasa (cum facea in anii trecuti, probabil din bun simt si respect pentru timpul pierdut in aranjarea clasei pentru o activitate de 2 bani), ba chiar la unele clase nici dirigintele nu a venit. Multe clase au fost pe langa subiect (ceainarii, joculete etc). Poate la anu o sa fie o tema mai abordabila din punct de vedere organizatoric.

Astept sa postati si filmuletul (asa am inteles, ca se va face unul cu toate activitatiile).

Valib spunea...

Din pacate, nici eu nu am putut trece pe la toate activitatile, asa cum mi-as fi dorit, intrucat am alergat toata ziua intre statia de lucru a guvernului si expozitia Florii de Colt, dar am tras cu ochiul cat am putut. De asemenea am vazut/auzit si despre pregatirile pentru scoala pe dos.

Am fost surprins intr-un mod foarte placut. S-au implicat peste 3 sferturi din clase si toti au lucrat foarte frumos. Joi la ora 8 si 15 seara se lucra din greu in liceu.

Pana la urma cred ca asta este scopul Scolii Pe Dos: sa ne uneasca pe toti sub o aceeasi tema (oricare ar fi ea), sa ne dea ocazia sa lucram ca o echipa, sa ne dea ocazia sa facem ceva cu o pasiune si o daruire care ne caracterizeaza pe cei din Mishu.


Trebuie sa-i felicit cu aceasta ocazie pe boboci pentru ca au fost, cred, singura generatie care a participat in totalitate la activitati, uneori chiar cu cate 2 proiecte pe clasa! Felicitari pentru curaj si pentru reusite!

Impresia cu care am plecat la sfarsitul zilei a fost ca toata lumea a fost multumita si chiar fericita cu ziua liceului si cred ca asta este cel mai important pentru fiecare!

Felicitari tuturor pentru al 10-lea an de Scoala pe Dos!

zuzu spunea...

@ Dragos: Am postat si filmuletul de final. :)

 
footer