miercuri, noiembrie 18, 2009

Uite cum o simtim pe pielea noastra...

Uite cum vad eu problema cu caldura....Mi-e imposibil s-o vad la fel de obiectiv ca Mihnea. Frigul este un DUSMAN. In niciun caz nu este un simplu fenomen.

Stiti cate suflete s-au evaporat din trupuri inghetate? Va zic eu. Milioane. Nici dinozaurii n-au rezistat si au DISPARUT. Este perfect normal sa ai o fobie de frig. Este inscris in ADN-ul omului. Fiecare are un simt foarte acut al supravietuirii.


Acestea fiind spuse, cred ca nu puteti spune ca gresesc cand zic ca URASC frigul.


Cui ii place sa paraseasca imbratisarea calduroasa a somnului si sa sara in lumea rece si nepasatoare ca sa mearga la scoala??! Nu-ti place! Nimanui nu-i place. Ba chiar DETESTI sa faci asta! Si dupa ce ca aceasta institutie *scuipa cuvantul cu cel mai mare dispret posibil* ne rapeste din caldura si ne obliga sa batem drumuri printr-o aglomeratie infernala, ne ofera un congelator care promite note proaste si barfe. Ce viata minunata ducem, nu-i asa?

Totusi, ducem o viata superba. Trebuie sa recunoastem. Mai avem un pic si draga noastra institutie ne ofera un patinoar non-stop. Daca avem noroc poate facem rost de o partie de ski si un chiosc de inghetata in baie. :D

Astfel, dragi tovarasi, inchei cu un mare HAPCIU! Si cred ca voi adauga inca un pulovar pe langa pulovarul si geaca de ski purtate azi.

7 comentarii:

AD spunea...

Statistic vorbind, si caldura face victime... Dar nu asta conteaza. Frigul ar fi suportabil daca am putea sa ne incalzim cumva (si aici excludem gecile si puloverele si tot arsenalul...), iar statul in banci nu ne ajuta deloc...

Ramane de vazut cand ne vom putea incalzi, pe bune, in Mishu :)

Dragos spunea...

Hai ca azi a fost mai ok :P..marca a inceput sa urce apa calda si la et1 :))

kanTe spunea...

Pai de aia suntem asa de multi in liceu, sa ne incalzim iarna, fiind multi, oferta e variata :>

choose wisely! :]

zuzu spunea...

Nu stiu cum a fost ieri, dar la etajul al 2-lea e cancer!

botzo spunea...

@zuzu: te plangi ca e cancer la etaju 2? pe vremea mea era mult mai rau...la etaju 2 era nikita...:))

AD spunea...

@botzo: uh ai iesit demult la pensie, asa ca nu vorbi in necunostinta de cauza :)

Anonim spunea...

O sa ma injurati mai mult ca sigur dar mie mi-a fost cald toata saptamana :)))

 
footer