marți, septembrie 01, 2009

Sa-mi spuna cineva ca sunt iar boboaca!

Dragi colegi si prieteni, vara s-a cam dus si a luat cu ea si vacanta cea mult iubita si indelung asteptata. Iata-ne asadar in data de 1 septembrie, cu nu mai mult de doar 2 saptamani inainte de deschiderea anului şcolar.

In curand vom auzi din nou cuvintele teme, teste, note, absente si altele din aceeasi categorie, de care cu totii am uitat pe parcursul celor 3 luni de viata buna. A nu se înţelege ca as vrea sa sperii bobocii, anul trecut pe timpul acesta si eu numaram zilele pana la data de 15 septembrie, zi pe care parca voiam s-o sterg din calendar. Incerc doar sa le spun sa se bucure de ce a mai ramas din vacanta asta si sa inceapa liceul odihniti si cu zambetul pe buze. Si sa stie ca doar anul acesta pot face tot ce le trece prin cap si ca unii dintre noi ar renunta la zile pretioase de vacanta in favoarea zilelor în care purtam titlul de boboci.

In final, va rog, sa-mi spuna cineva ca sunt iar boboaca!

5 comentarii:

botzo spunea...

eu sunt boboc, eu sunt boboc!:P

zuzu spunea...

Recunoaste ca si tu ai vrea sa fii iar boboc de liceu. Sau mai ales tu!

botzo spunea...

eu sunt ce vreau eu, da?!:))

zuzu spunea...

Presupun ca e intrebare retorica.

botzo spunea...

serios vorbind, i had my time. voi trebuie doar sa va bucurati de al vostru macar jumate din cat m-am bucurat eu si totul o sa fie mai mult decat bine. of course i want back, dar acum am alta institutie de invatamant pe care s-o..."revolutionez":)).

 
footer